çok guzel çok istanbul parkıda zaten 75000 euro ya kıralıyolar...
maalesef türkiyede spor denınce akla bırtek futbol gelıyor yazık cok yazık...
çok guzel çok istanbul parkıda zaten 75000 euro ya kıralıyolar...
maalesef türkiyede spor denınce akla bırtek futbol gelıyor yazık cok yazık...
Godzilla...
bunuda bi protesto etme zamanı gelmedımı sizce? gelde caddelerde gazlama şimdi![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Aslında işin birde şu yönü var kocaman bi alan ayda 1 kere belki kullanılıyo ve rağbet görmüyo geçen senelerde sürekli drag ve yarış olurken katılım çok az oluyodu mesela yazın üstü kapalı bi tribün yoktu yani organizasyon çok kötüydü dolayısyla katılımda azdı koskoca alanın getirisi azdı biz izmirde bu işlere koşturan 1 avuç insanız olaya mantıklı bi şekilde bakılırsa bi tır parkının getirisi kat ve kat fazla olacaktır .. Sonuç itibari ile zamanında bu spor sevdirilseydi ne o pist kapatılırdı nede bu topic açılırdı o pist tır parkı olmaktan kurtulamayacagı gibi biz burda yazdıgımızla kalacagız ... saygılar.
aynen öyle yazık çok yaık zaten 2 tane bütçemizin yettiği zar zor parayı denkleştirip gittiğimiz pist vardı onlarıda kapattılar amaçları trafik kazalarını ölüm oranlarını arttırmak caddelerden pistlere değil pistlerden caddelere inmemizi sağlamakhiç makas atmayı sevmem kendimi kemal dur körfeze çıkarsın dökersin kurtlarını apaçhilik yapma diyerek durdurdum ama devletin ve tosfedin istediği caddelerde gazlamamızsa emin olun elimden gelenin en iyisini yapmaya başlıcam bundan sonra herkesede tavsiye edicem
toplu bir konvoy yapsak olmazmı 2-3 forum birleşip işe yarar diye düşünüyorum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
biz izmitin açılmasını beklerken izmiride kapadılar demek. adamı yaşadığı yerden soğutur bu insanlar.
pist istiyoruz diye
istanbul taksimde
ankara kızılay
izmir konakta
antalya adana ve konyada büyük eylemler yapma vakti geldi galiba
iyicene yakarsak belki anlarlarvakit eylem vaktiii
valla bütün yorumları okuyorum en cok senin yazdıgını begendim nedenbu kadar kişi istanbul da izmirde de yapılan yarışa kaç kişi gidebiliyo ki körfez de bile katılım 0 denecek şekilde oto sahipleri ve arkilerden başka kim var dedigin gibi zamanında sevdirilmedi bu spor....
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Ayda yılda bir drag oluyodu gidiyoduk, şimdi ondan da yoksun bıraktılar, yine geceleri çeşme otobana devamm (otoban da çok souk oluyo bee)
neden sevidirilemedi ???
çünkü her yarışa giderken adam başı 5tl aldı devlette ondan sevmedi insanlar. 2-3 kişi toplan benzin koy istanbuldan kalk git körfeze birde orda bir benzin parası daha ver.. bir iki kereden sonra kimse gitmez oldu. ben ilk gittiğimde araba başı alıyolardı bu sene dragta adam başı aldılar... bu kadar kişiyiz, başka forumlarda var, sayısı çok yüksek bir potansiyel ve pist yok, mecburen caddere gidicek millet otobanlara orda da polisler arabaları bağlicak vs.. Birkaç yıl sonra modifiye biticek gibi geliyor bana maalesef
Devlet te kendince haklı çünkü arkadaşın dediği gibi getirisi daha çok olucka tır parkının. Ama Gerçek manada Sosyal bir devlet olsak böyle bir şeyi asla yapamazlar...
pist kalmadı türkiyede desenizeolsun yinede amerikadan çok daha gelişmiş bir ülkemiz var yemişim pisti
enteresan oldu bu gercekten. Bunu hic beklemiyordum, orada tubitak yarismalari falan da devam ediyordu..
izmitte izmirde pist kapatırlar ankarada pist yapacaz derler bu nası iş anlamadım:S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)