User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
68 sonuçtan 58 ile 68 arası

Konu: Cam Filmi ile ilgili..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 lira gönder muameleci var sildirsin kaydını kafana bişey takılmasın
    ciddiysen görüşelim değilsen gönül eğlendirme bizle
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciddiyim kardeşim nie maytap geçim
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abilerim kardeşlerim ceza kağıdında muayene numarası diye bişey yazıp yanına bir numara yazılmıs 5 haneli bu beni muayeneye sevk ettiğinimi gösteriri ? hala çözemedim varsa bileniniz beni lütfen aydınlatın
    Bu konuyla ilgili yeni bi konu açmadan burdan devam etsin istedim
    Sabah işe geldim aracımı otoparka deil yolun karşı kısmına bıraktım 5 dk sonra güvenlikler çağırdılar polis aracının başında seni çağırıyor diye çıktım yanlarına selam v.s. faslından sonra hayırdır dedim noldu onlarda aracın trafikden men gözüküyor dediler acayip afalladım dedim böyle bişey nasıl olur herhangi eksik v.s. bişeyim olmadı ceza yednmi diye sordular dedim film camdan bir kere yedim ama bunda trafikden men edildiğim sölenmedi sadece ceza yazdılar sonra trafik şubeyi aradılar ordan aracın neden men oldugu soruldu 30.maddeden men etmişler bu film cam olayına ve telefon edilince dedim kesin bu sefer arabayı götürürler ilk sferde men ettilerse neyseki halden anlyan ikitane polis e denk geldim anlattım drumu onlarda telefonda aracda film yok menden düşün diye konustular Sonrasında ruhsat fotokopilerini verdim aracın menini kaldırıcaz dediler 2 gün içinde düşermiş trafik men olayı... Sizlerinde bilgisi olsun eğer bu olay bana karşı yanlışilık deil ise ilk cezada direkt men etmişler aracımı ve ceza kağıdında muayene numarası yazıyordu ben soruşturdugumda o numaradan 2. çevirmede areacını bağlayacaklar demişti sordugum kişiler....

ve sizlere soruyorm cidden bu uygulama da bi hatamı var yoksa bende mi eksiklik var 1 aydır men aracla geziniyormuşum .... ve bu menden düşme olayı fotokopiyi almak ile düzelirmi? muallakda kaldım...

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim sadece ön camda film var sıkıntı olmaz herhalde ama genede kötü olmuş...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyla ilgili yeni bi konu açmadan burdan devam etsin istedim
    Sabah işe geldim aracımı otoparka deil yolun karşı kısmına bıraktım 5 dk sonra güvenlikler çağırdılar polis aracının başında seni çağırıyor diye çıktım yanlarına selam v.s. faslından sonra hayırdır dedim noldu onlarda aracın trafikden men gözüküyor dediler acayip afalladım dedim böyle bişey nasıl olur herhangi eksik v.s. bişeyim olmadı ceza yednmi diye sordular dedim film camdan bir kere yedim ama bunda trafikden men edildiğim sölenmedi sadece ceza yazdılar sonra trafik şubeyi aradılar ordan aracın neden men oldugu soruldu 30.maddeden men etmişler bu film cam olayına ve telefon edilince dedim kesin bu sefer arabayı götürürler ilk sferde men ettilerse neyseki halden anlyan ikitane polis e denk geldim anlattım drumu onlarda telefonda aracda film yok menden düşün diye konustular Sonrasında ruhsat fotokopilerini verdim aracın menini kaldırıcaz dediler 2 gün içinde düşermiş trafik men olayı... Sizlerinde bilgisi olsun eğer bu olay bana karşı yanlışilık deil ise ilk cezada direkt men etmişler aracımı ve ceza kağıdında muayene numarası yazıyordu ben soruşturdugumda o numaradan 2. çevirmede areacını bağlayacaklar demişti sordugum kişiler....

ve sizlere soruyorm cidden bu uygulama da bi hatamı var yoksa bende mi eksiklik var 1 aydır men aracla geziniyormuşum .... ve bu menden düşme olayı fotokopiyi almak ile düzelirmi? muallakda kaldım...
    ilk cezanin ardindan 1 hafta icinde muayeneye filmsiz gidip tespit ettirmedigin icin otomatik olarak men olmus olabilir

fotokopiyle menden dusmek de iyiymis, sanslisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk cezanin ardindan 1 hafta icinde muayeneye filmsiz gidip tespit ettirmedigin icin otomatik olarak men olmus olabilir

fotokopiyle menden dusmek de iyiymis, sanslisin
    vallahi cidden çok iyi adamlardı sabah denk gelenler ve diğerleri kesinlikle muayeneye gidiceksin v.s. dememişlerdi sanırım senin dediğin gibi oldu eğer öyle bi kanun var ise

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu konuyla ilgili yeni bir şeyi kesin olarak öğrenmiş bulunuyorum sizlerle paylaşıyım dedim Eğer Cam filminden ceza yerseniz 30.maddeden Aracınızı ceza kağıdınızda yazan süre içinde Herhangi bir trafik polisine göstertip cam filmlerinin çıkarıldıgına dair bir rapor tutturuyorsunuz aksi takdirde aracınız o süre bittiğinde trafikden men ediliyor... Bilgilerinize...

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 mersonunda filmlerini komple söktürdüm hiçbizaman sökmem diyordum ama cahil adamlarla muhattap olmadan korkmadan cesurca dolaşmak ınanılmaz keyifliymiş herkeze tavsiye ederim

sito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benim arkadaşın arabayı eksozdan ve logo iptalinden muayeneye yolladılar cam filmini yazmadılar ama cam filmleri ile geçti araba muayeneden

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen ay aynı gün beni egzozdan, arkadaşımı filmden bağlamışlardı. Egzozu söktürdüm mecburen galiba bendeki filmleride söktürtücekler yakın zamanda...

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 mersonunda filmlerini komple söktürdüm hiçbizaman sökmem diyordum ama cahil adamlarla muhattap olmadan korkmadan cesurca dolaşmak ınanılmaz keyifliymiş herkeze tavsiye ederim
    baskılara dayanamayıp bende artık cam filmi yaptırayım diyodum ama sende böyle diyosan ben vazgeçiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)