Bu konuyla ilgili yeni bi konu açmadan burdan devam etsin istedim
Sabah işe geldim aracımı otoparka deil yolun karşı kısmına bıraktım 5 dk sonra güvenlikler çağırdılar polis aracının başında seni çağırıyor diye çıktım yanlarına selam v.s. faslından sonra hayırdır dedim noldu onlarda aracın trafikden men gözüküyor dediler acayip afalladım dedim böyle bişey nasıl olur herhangi eksik v.s. bişeyim olmadı ceza yednmi diye sordular dedim film camdan bir kere yedim ama bunda trafikden men edildiğim sölenmedi sadece ceza yazdılar sonra trafik şubeyi aradılar ordan aracın neden men oldugu soruldu 30.maddeden men etmişler bu film cam olayına ve telefon edilince dedim kesin bu sefer arabayı götürürler ilk sferde men ettilerse neyseki halden anlyan ikitane polis e denk geldim anlattım drumu onlarda telefonda aracda film yok menden düşün diye konustular Sonrasında ruhsat fotokopilerini verdim aracın menini kaldırıcaz dediler 2 gün içinde düşermiş trafik men olayı... Sizlerinde bilgisi olsun eğer bu olay bana karşı yanlışilık deil ise ilk cezada direkt men etmişler aracımı ve ceza kağıdında muayene numarası yazıyordu ben soruşturdugumda o numaradan 2. çevirmede areacını bağlayacaklar demişti sordugum kişiler....
ve sizlere soruyorm cidden bu uygulama da bi hatamı var yoksa bende mi eksiklik var 1 aydır men aracla geziniyormuşum .... ve bu menden düşme olayı fotokopiyi almak ile düzelirmi? muallakda kaldım...
Arkadaşlar bu konuyla ilgili yeni bir şeyi kesin olarak öğrenmiş bulunuyorum sizlerle paylaşıyım dedim Eğer Cam filminden ceza yerseniz 30.maddeden Aracınızı ceza kağıdınızda yazan süre içinde Herhangi bir trafik polisine göstertip cam filmlerinin çıkarıldıgına dair bir rapor tutturuyorsunuz aksi takdirde aracınız o süre bittiğinde trafikden men ediliyor... Bilgilerinize...
2 mersonunda filmlerini komple söktürdüm hiçbizaman sökmem diyordum ama cahil adamlarla muhattap olmadan korkmadan cesurca dolaşmak ınanılmaz keyifliymiş herkeze tavsiye ederim![]()
valla benim arkadaşın arabayı eksozdan ve logo iptalinden muayeneye yolladılar cam filmini yazmadılar ama cam filmleri ile geçti araba muayeneden
geçen ay aynı gün beni egzozdan, arkadaşımı filmden bağlamışlardı. Egzozu söktürdüm mecburen galiba bendeki filmleride söktürtücekler yakın zamanda...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)