kısa süre önce birileri tavsiye etti bende bir baktım bağımlı olmadım ama güzel oyun fırsat buldukça bakıyorum.. acaba bizden birileride varmı merak ettim..
kısa süre önce birileri tavsiye etti bende bir baktım bağımlı olmadım ama güzel oyun fırsat buldukça bakıyorum.. acaba bizden birileride varmı merak ettim..
banada bulaştırdılar baya sardı
s10da 794 nüfus
s13de 197 nüfus
İş arkadaşlarım oynuyor..Yok o köye gittik yok bu köyü aldık..Hadi sefere çıkıyoruz..Lan bi durun dedim iş yapın ya![]()
Bi süre oynadım. Pek sarmadı beni.
İki hafta ilgilenmedim. Birisi tarumar etmiş bizi zaten![]()
speed de 3x yani 5000+ nufüsa kadar oynadım 10 köy felan vardı, bıraktım hastalık ya devamlı bakmak zorunda olduğun bir oyun adam gibi bi temsilci bulamadım malesef oynadığım zaman, bende bıraktım...
Travian beladır sakın bulaşmayın. Ciddi söylüyorum tecrübe ile sabittir. insanın tüm vaktini alan gece gündüz bilgisayar başına bağlayan bir oyundur.
İş yapamazsınız söyliyeyim.
hastalık gibi birşey her dakka bakmak gerekiyor kapattım hesabı kurtuldum valla![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Desene benim gibi boş insanın işi 24 saat pc başından kalkma ondan sonra![]()
yaa 7 aydır kurtuldum o illettenne sardı bi ara beni 7/24 bakıyodum sürekli en son 24 köy 32500 nüfusta devrettim kullanıcımı
![]()
Ben de spastik gibi oynadım, ensonunda dünya harikası benim şehirdeydi.
Ama birinci olamadık.
Aman diyim zaman kaybı oynamayın!
Built to fall....
ikariam da olurtravian la ogame in melezi gibi bişi
![]()
YouTubeDR.ECU
konu açıcaktımda açmayayım dedim varmış zatenbende başladım bırakasım gelmiyo hiç
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
valla bende sevmiyodumda sardı başlarda şimdide bağımlılık oldu![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)