NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Elma yöntemini en kısa zamanda deniyeyimcarpex alıp deneme gafletinde bulundum yalan dolan resmen hiç bir halta yaramadı. Öneri için teşekkürler
VectraGT 16v
Elma buzlu cama sürüldügünde direk cözer de, bugu icin icerden elma sürmem arabaya
Öncam filmini mundar etmeyelim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
moruk buğu çözmede elma kesinlikle işe yarıyor yıllar önce taksici bi abimden öğrendimve defalarcada kullandım
bu arada sabunlu bezde işini görür
yıkamacılık zamanımdan kalma bir yöntem, arkadaşlar anlatmışlar ama ben biraz daha detaylı yapardım.
ısı tabancası ya da yüksek watt da fön makinesi ile havlu iyice ısıtılır, sonra sıcak havluya kuru sabun yedirilir.
camlar kuru iken bunla silinir, o kadar![]()
Bende carpex var,2 haftadır gayet iyi gidiyor.Hatta en alt ve köşelere çok girmemiştim silerken,oralar buğu oluyor görmem gereken yerler olmuyor![]()
şimdi camın dışına buz tutmadan öncemi sürüyoruz bu elmayı, yoksa buz tuttuktan sonra çözülmesi içinmi sürücez?
onceden suruyorsun bugu falan yapmıyor cok eskı bı taktık aslında cogu kımsede bılır ozellıkle tıcarıcıler...
karıştırılan nokta şu sanırım, dıştan buz için de sürenler var elmayı, içten buğu için de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)