User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: Avatar

CemKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hayatımda böyle güzel bir film görmedi-m 10kerede izlesemm 20kerede islesem sıkılmayacağım bir film TEK KELİMEYLE MÜTİŞŞŞŞ içinde cok ince ayrıntılar varr anlayan anlar..
    EJ25,

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    klasik iyi-kötü, hain-dost konusunun işlendiği basit bir senaryo üzerine kurulu, bu kadar reklam ve pohpohlama sonucu seyirci sayısını arttıran bir film.. bugün 3D olarak izledim, film gözlerimi çok yordu.. efektler ve görsel farklılıklar dışında izlenmeye değmeyecek bir film.. 10 üzerinden 5 veriyorum...
    Yaw Soner Erman Toroğlu gibi adamsın Adamlar harika bir film yapmış bukadar da acımasız olma

Bu arada Toroğlu' nun en beğendiğim laflarından biri; "Maç keçi boynuzu gibiydi. Isırdım ısırdım tad alamadım" Seninki de o hesap oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw Soner Erman Toroğlu gibi adamsın Adamlar harika bir film yapmış bukadar da acımasız olma
    ya bırak efektlerden başka neyi var? T1, T2 (terminatör) deki gibi bir senaryo mu var? çocuk hikayesi gibi bir senaryo yazılmış. güzel bir pazarlama taktiğiyle de milyonlara izletiyorlar.. adamları bu açıdan takdir etmemek elde değil..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O da birşey mi ben asıl film 21:15 te başlayacak diye bizi oraya oturtup izletilen o 45 dakikalık kısa metrajlı kredi kartı reklam filmlerinin senaristini arıyorum. Bir bulsam neler yapacağım ona neler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bırak efektlerden başka neyi var? T1, T2 (terminatör) deki gibi bir senaryo mu var? çocuk hikayesi gibi bir senaryo yazılmış. güzel bir pazarlama taktiğiyle de milyonlara izletiyorlar.. adamları bu açıdan takdir etmemek elde değil..
    Adamlar sırf reklama 50 milyon dolar harcamışlar karşılığını alıyolar işte...

Senaryo olarak aşırı süprizlerle dolu değildi zaten ama işleyiş olarak güzel...Artık orjinal bir senaryo kalmadığını düşünüyorum...

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i-na-nıl-maz bir 3 boyut deneyimi. ilk fırsatta tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu filmin farklı 3D seçenekleri var. en iyisi real d 3d .. bunun yanında imax 3d falanda var ama sanırım cinebonus sinemalarında hep real d 3d .. gözlükleri bile müstesna.
    yanılıyorsun en iyisi İMAX 3D hatta soyle bisey dunya uzerinde su an var olan en gelismis projeksiyon film gosterim sistemi İMAX dir.

ben filmi ancak 3. haftasında istanbulda sadece tek salonu olan İstinye park İMAX 3D salonununda izledim pardon izledim yanlıs oldu YAŞADIM

film gercekten superdi fırsat bulur bulmaz O devasal salonun devasal perdesinde (6-7 katlı bina buyukluğunde) tekrar izleyeceğim.

ztn bu film cekimleri ilk planda tamamen İMAX 3D olarak kaydedilmis ama daha sonradan real 3d ye falanda vermek zorunda kalmıslar ama dikkat ediyorum forumda sanırım benden baska kimse İMAX salonunda bu filmi izlememis kesinlikle tavsiye ederim film izlemenin baska bir boyutu real ve xpand 3d de ile uzaktan yakından alakası yok kesinlikle muthis.

hatta izlemeyenler icin ve bir kere daha izlemek isteyenler icin topluca İMAX salonunda filmi yeniden izleyebiliriz cok keyif alacagımızdan eminim.

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanılıyorsun en iyisi İMAX 3D hatta soyle bisey dunya uzerinde su an var olan en gelismis projeksiyon film gosterim sistemi İMAX dir.

ben filmi ancak 3. haftasında istanbulda sadece tek salonu olan İstinye park İMAX 3D salonununda izledim pardon izledim yanlıs oldu YAŞADIM

film gercekten superdi fırsat bulur bulmaz O devasal salonun devasal perdesinde (6-7 katlı bina buyukluğunde) tekrar izleyeceğim.

ztn bu film cekimleri ilk planda tamamen İMAX 3D olarak kaydedilmis ama daha sonradan real 3d ye falanda vermek zorunda kalmıslar ama dikkat ediyorum forumda sanırım benden baska kimse İMAX salonunda bu filmi izlememis kesinlikle tavsiye ederim film izlemenin baska bir boyutu real ve xpand 3d de ile uzaktan yakından alakası yok kesinlikle muthis.

hatta izlemeyenler icin ve bir kere daha izlemek isteyenler icin topluca İMAX salonunda filmi yeniden izleyebiliriz cok keyif alacagımızdan eminim.
    ben 2.yi IMAX de izleyeceğim kesinlikle. xpand 3d den daha ne kadar iyi olabilir çok merak ediyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)