ya aslında en mantıklısı 3lü koltuğa yayılıp cipsini biranı alıp sıcacık evinde yatmak
hani stres atayım eğleneyim diyorsun ama o bile ciddi yorgunluk oluyor insana.
yılbaşı falan bana çok şey ifade etmiyo aslında maksat dostlarla birlikte olmak![]()
ya aslında en mantıklısı 3lü koltuğa yayılıp cipsini biranı alıp sıcacık evinde yatmak
hani stres atayım eğleneyim diyorsun ama o bile ciddi yorgunluk oluyor insana.
yılbaşı falan bana çok şey ifade etmiyo aslında maksat dostlarla birlikte olmak![]()
benim içinde bişey ifade etmiyor yılbası ama hanımlar eglenmek istiyor bugunde vesile oldu işte.![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
aradığın fiyat ne kadar bilmiyorum ama istanbul a yakın bölgeler tatil periyodlarında daima yüksek fiyatlıdır....kartepe dolu sapanca dolu abant ta son yerler uludağda da yer var ama 4 günlük paketler sadece otel için kişi başı 1400 den başlıyor bu fiyatlarla yakın bölgelere gidilmez ama sana şöle bi tavsiyede bulunabilirim. yakın bölge yerine kültür turuna git yılbaşı programı dahil uygun fiyatlar var kapadokyaya gidersen türk gecesi yapılıyo mesela veya batı karadeniz turuna gidersen zalifre otel de orhan diye birisi çıkıyodu sahnesi iyiydi baya eğlenirsin... hem gezip görmüş olursun hemde uygun fiyata işin içinden çıkarsın. bu arada hılton da olan program da iyi baya... eğer antalyaya giderim dersen sana tek tavsiyem adam eve otel olur. mükemmel yılbaşı partisi ve tek gece konaklama dahil 350 tl kişi başı. eğer kız ark. veya eşinle gidicen gerçekten çok güzel bi otel ve unutulmaz bi yılbaşı olur sizin içinoteli biliyosundur ama yinede kısa bi detay veriyim otelde duvar yok her yer ayna odaların hepsinde fıx jakuzi var ve standart odalar 64 m2... zamanın ve imkanın varsa bunuda tavsiye ederim. bu arada bir tur operatöründe yurtiçi operasyon departmanında çalışıyorum eğer sormak istediğin farklı bişey varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)