antalyaya tasınalı 1 ay oldu hıc kımseyı tanımıorum o yuzden hıc dısarıda cıkmıorum..cok sıkıldım hıc toplanma falan yapmıorlar mı antalyalılar tanısmak ısterım sızlerle...
saygılar
antalyaya tasınalı 1 ay oldu hıc kımseyı tanımıorum o yuzden hıc dısarıda cıkmıorum..cok sıkıldım hıc toplanma falan yapmıorlar mı antalyalılar tanısmak ısterım sızlerle...
saygılar
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
walla utanmasam guncel atıcam..aslan adanaya falan gıdersen bızımkılerle her zaman gorusebılırsın mersındede tanıdık cok yanı mersın-adana onlıne konusundan takıp edebılırsın..
![]()
hehe pazar gunlerı tatılım bıtek haftaıcı aksam 7 den sonra olur sanırım bide yolları hiç bilmiyorum ad*****n gırısınden bırısının alması lazım benıgoruselım musait bi zamanda
hehe sagol vallaha ben durumu kurtarmak uzereyım sanırım sen orada yalnız kaldıntechten adanada baya kısı cıkar herhade ya bugun eh plakalı bı civic gordum sitedendi sanırım durdurup konusasım geldı
![]()
tmm bnm konuyu mundar ettınız mersın-adana onlınedan konusun arkadasım burası antalya onlıne..![]()
bız adanada hergun aksam toplanıorduk sımdı tasındık..ama cok guzel arkadaslıklarım dostluklarım war burdada aynısını olmasını ısterım..
2 kısı olduk yok mu baska antalyalı..??![]()
ben varım ama burda oyle belırlı gunlerde toplantı felan olmuyo ama oluncada ıyı oluyo en kısa zamanda gorusuruz genelde cumartesı aksamları toplanıyoruz bız ama bellı olmaz senın ıcın bı bulusma yapılır herhalde antalyalı arkadaslarım ve abılerım bu konuyo duyarsız kalmaz senıde yanlız bırakmayız rahat ol :d
[SIGPIC]http://techturkey.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=4356&dateline=1253805 978[/SIGPIC]
daha cuma akşamı toplandık...malesefki konuyu bugün açmışsın..
siteden kemal,tuğral,efe isimli arkadaşlar daha fazla dışardalar onlar kısa zamanda seninle irtibata geçerler....bundan sonrada yapılacak toplantı ve buluşmalara bu konu üzerinden çağırabiliriz...
tesekkur ederım dostum en kısa zamanda gorusmek dılegıyle..
3 kısı olduk ewt dewam..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)