arac 2.viteste 120km goruyorsa vites orani uzun deil, cok uzundur:) piyasadaki araclarin vites oranlarini arastir bence ona gore uzun mu kisa mi konus,piyasadaki cogu arac 3te o hizi gorur
Printable View
ben 2 de 130faln yapiyorum:D ben napiyim :( hahahah ulan isyan bayraklarini cektim,dagitirimhulen!
2 120
wow sağlam uzunmuş, 3 ü 180 vardır herhalde
2 120 3 140 olacak hali yok akıl var mantık var
arkadaşımda vardı... keyifli ve biraz değişiklikle giderli bir araç olabilir... kalkışı falan çok iyi aracın... bahsedildiği gibi vites aralığı çok uzun dynoya çıktığında araç mübarek devir bitmiyordu :)
parça problemi yaşayacağını sanmıyorum... aracın geçen sene ufak bir kazası olmuştu problem olmadan parçalar bulunmuştu....
bizde vardı geçen sene sattık araba arıza yapmıyor yedek parçalarıda bulmak çok zor değil 1 sene kullandım yag su harıcı hiçbirşey istemedi fenada gitmiyor simota filtre takmıştım az buz da bağırmıyordu ufak tefek oynarsın işini görür fiyatına göre keyifli sayılır
Ben 2 seneye yakın kullandım aracım 130binde felandı yağ yakıyordu. Lantislerin birçoğu benim bildiğim de diyebilirim. 130k kmlerde yağ yakıyordu. Onun haricinde motor 1850cc ve vergisi 1.8-2.0 arası idi . Aynı zamanda 2.0 motor gibi yakıp 1.6 motor gibi gidiyordu. Modifiye parçası bulamazsın. Yay bile bulamazsın. Ancak oturuş pozisyonu olsun tipi olsun süper bir araç . Konfor desen gene çok güzel . Keyifli bir kullanımı olur. Ama ben pek tavsiye etmem :)
kardeş sen ne ayaksın valla merak ettim bu kadar adam işkembeden sallıo demekki ilkokulda snn matematik dersine beden hocasımı giriyordu yada sen araba diye bisiklete fln mı biniosun ....
ilk önce vites aralığının ne demek olduğunu öğrenin ondan sonra gelin yorum yapın bir aracın 2. viteste 120 yi görmesi o aracın vites aralığının uzun olduğu anlamına gelmez 120 km yi görmek için 7000 devir güç harcamak gerekli bu araç maximum tork değerine 4000 devirde ulaşır 4000 devirde 162 N.m tork verir aracın şanzımanı kısa olduğu için çok çabuk ivmelenir 2. viteste 120 km yi görmesinin nedeni budur.
bncede arkadaş biran anlam veremio bizim yorumlarımıza...4000 devirde max torkunu bulduğunu nerden biliyosun sen dyno musun ...
araç benimde fovorilerimden hatta kendime bi jdm saklıyorum gibi :D
farklı bir tarzı olan araba herkese hitap ediyo keyifli bi araba..
lantis'in piyasası pek sabit bi rakamlar da yer almıyo verebileceğiniz üst rakam 11000 TL
cok tüketip az performans veren bi araba aynı zaman da..
bu arada Bozulamayan bi araba.. :)
parça problemi yaşamazsın yerli, oem, cıkma vs mevcut..
kronik sorunu ise biraz yağ yakar ve debriyajıda çok uzun ömürlü olmuyo..
keyifli bi araba
Bence o paralara alınacak en güzel arabalardan biri