Baya güzel.. :D:D
Printable View
Baya güzel.. :D:D
recep ivedık 2 yı pek tutmamıstım ama bu baya ıyıye benzıo ya .d
Dün gece 2'de alp2,göki,mustu,selim ve emre ile gittik.
Tek kelime ile berbat...
Birkac sahne dısında hic begenmedim, gülecek yer arıyorsun pek yok.
2 bundan cok cok daha basarılıydı, bu resmen cem yılmaz film yaptı biz de filmi yetistirelim mantıgında yapılmıs.
İzleyince göreceksiniz, 2den eser yok.
Ama karete sahnesi çok iyidi yaaa :hahaha:
valla bugün hanımlada gittik oda beğenmedi :)
göki de beğenmedi ama eşşek gibi gülüyodu :D
kusura bakmasın herkes eşşek gibi gülüyor filme sora filmden çıkınca film berbat diyor türk zihniyeti midir nedir anlamadım.hani espri istiyorsan 1ve2 de esprimi vardı ?yok hepsi recebin hayvanlıklarına gülüyoruz eee 1-2 yle nasıl kıyaslıyorsunuz o zmn? 3 teki olaylar kesinlikle daha güzeldi.1-le 3ü beğendim 2yi hiç beğenmedim.
2 ile alakası yok, filmin yarısı zaten fragmanlarda vardı o sahnelerde de gülemedik. zorlama bir konu ile bukadar.
bende bu akşam gidicem bakalım. fragmanı baya güldürdü ama bide tamamını izleyelim :)
umarım en yakın zamanda nete güzel kaliteli düşerde bizde izleriz :D
ben şahsen güldüm efsane 1 kadar komik olmasada son zamanlarda en çok güldüren filmdi
recep ivedik büyük bir idol sonuçta :D:D
Bence guzeldı 1ve2 gıbı ama 3'ün ozellıkle 2. yarısı bombaydı :D
film çok güzel bence yani güldürüo amaç da o zaten...cem yılmaz gibi kaliteli espriler yok sadece hayvanlıklara gülüosun ama sonçta komik...:) ben beğendim en güzel 3 bence...:)
dun gece 00,30 seansına 11 kisilik grup olarak gittik ilk bolum beklediğim kadar iyi değildi ama 2. bolumde recep bizi kopardı:D ben sahsen beğendim ve tavsiye ederim 11 kisiydik herkez karnına agrılar girene kadar gulmus ki sinemada toptan kopuyordu:D
ben sunu anladım bir filme cok buyuk beklentilerle gitmemek lazım oyle gidince hayal kırıklıgına ugruyoıruz sıradan bir filmmis gibi zaman gecirmek icin gidin o zaman hosunuza gidecektir:D
gülmek için gidersen gülersin..havanda deilsen film kotu dersin..
biyerden sonra karnın ağrır artık gülemezsin sanki o saatten sonra film güldürmüo sanırsın ((:
cem yılmazda anlatmıştı bu piskolojiyi bi zmnlar..
evet bizde 02,15 seansına girdik :D giriş sahnesi fenaaaa :D ama 2.bölüm ilkinden daha güzeldi :D
cuma akşamı izledim.. küfürü daha azdı buna rağmen daha eğlendiriciydi.. ben beğendim...
bilindik şeyler beleş bulursam ve vakit ayırmayı düşünürsem izlerim :D :D