izmirde yer yok 1 hafta önceden dolmuş :D
kısmetse gidicez bu hafta içi
Printable View
izmirde yer yok 1 hafta önceden dolmuş :D
kısmetse gidicez bu hafta içi
Tartışmasız en şişirme film sonuncusu olmuş.İlk 2siyle alakası yok.Gülünecek espriler fragmanda vardı zaten para veripte gitmeye değmez.Fragman gayet doyurucu filme gerek yok.
bende dün akşam izledim. benim hoşuma gitti vede güldürdü. o kuaför sahnesinde o halini görünce karnım ağrıdı gülmekten :D
valla ilk 2sine gitmemiştim buna gittim ama hiç beğenmedim tek karate hocasına tokat sahnesi güzeldi
bence gayet iyiydi.gülmek için tavsiye edilir:D
Yahşi batı filminde esprilerden 5 6 dk sonra insanlar gülmeye başlıyordu sonra bunu cem yılmazın suçuymuş gibi yaptılar adamın esprileri kaliteli olduğu için galiba. Recep hayvanlık yapıp para kazanıyor cem yılmazın küfürlerinden altta kalırmı şimdi bu film çocuklar için ?
çok güzel bir film ama biraz aceleye geldi gibi
ya bırak yahşi batının neresi komikti? Cem Yılmaz bence komedi filmi yapmak yerine en iyi olduğu dalda Stand Up ta devam etsin. Geçen tv'de izlediğim orkestra şefi yaptığı görüntüler süperdi. Kesinlikle stand up'a devam etmeli. Sinema filmini de komedi yerine "her şey çok güzel olacak" tarzı filmlerle sürdürmeli...
Herşey çok güzel olacak zaten 1numara. Ama gora güzel değilmiydi ? Arog ? vizonteledeki sahneleri ? Adam hep para döküyor bu işe gora,arog,yahşi batı bence tr de sinemanın gelişmesine katkıda olan filmler. Recep ivedik 5er dk lık skeçlerden yola çıkıp film çekme çabasında.
bir türlü sevemedim, sevmeyeceğim de bu adamı (filmlerini). Hani bir kişiyle yeni tanışsam, tanımak için Recep ivediği seviyor musun diye sormam yeterli olur o kişi hakkındaki fikirlerimi değiştirmem için. Çok basit geliyor espriler falan, bir yerde adamın yaptığı birşey yok Türkiye'nin nüfüsunu kaplayan çoğu insanın taklidini yapıyor, ağlanacak halimize gülüyoruz..
3. fiyaskoydu evde korsan cd de izlenecek film bence ...
cok fena güldüm bogazım yanmaya basladı artık sonlarda ama ortada dogru duzgun espri yoktu recebin hayvanlıgı vardı sadece
İlk 2 seriyi çıktıkları gün izleyip akabinde sinemada bi kaç kez daha seyretmiştim
hepsinde katıla katıla gümüştüm..
3 ü izlemedim muhtemelen sinemada izleyemeyeceğim de
yazdıklarından sonra kendimi sorguladım acaba ben basit bir insanmıyım? espri anlayışımmı kıt :) yoksa seviyesizmiyim :)
unutmamak gerekliki Şahan Gçkbakar gerçek hayatında maganda gibi yani Recep İvedik gibi dolaşmıyor demekki iyi rol iyi,taklit yapabiliyor ..
bende dün gittim , 3.seride iyice kısa tutmuş artık espiri ler götürmüş onlarda bir yere kadar mekan kurgu zaten yok filmde ama güldürüyor evet neden gittim sevgilim yoktu 14 şubatada sevgilisi olmayan adam için iyiyidi :D 90 dk fln sürüyor zaten..
"senin içinde üç harfli birşey varr..." :D:D
Adama zaten birşey demiyorum rol yapıyor gerçekte nasıl dolaştığı da beni alakadar etmiyor, film hakkında kendi fikirlerimi yazdım, kendi görüşlerimi, bende izledim ilk iki filmi bir gram tebessüm oluşmadı suratımda. Belki de benim espri anlayışım kıt bilemiyorum orasını. Kimseye hitaben birşey yazmadım ben yanlış anlama..
Filmde konu yoktu,bence serinin en kötü filmi.
izledikden sonra benimde piskolojim bozuldu..recep ivedikle aynı durumdayım.
flimde espiriler.vurucu..olmuş.
Ben bir tek karete sahnesinde güldüm, geri kalanında ise ufak tefek tebessümler:). Ama karete ciddi iyidi yaa:D
ben çok güldüm :)
serinin en komiği bence :D