yorumlar çok dengesiz...
serinin en iyi filmi mi en kötü filmi mi karar veremedim...
bu kadar olumsuz yorumdan sonra sinemada izlemeye değmez sanırım...
Printable View
yorumlar çok dengesiz...
serinin en iyi filmi mi en kötü filmi mi karar veremedim...
bu kadar olumsuz yorumdan sonra sinemada izlemeye değmez sanırım...
birinci kısımda pek gülmedim acıkcası ama ikinci kısım fena degildi eglendiriciydi eskileri kadar olmasa da ;)
ben en çok elinde kitaplarla kütüphaneden çıkma sahnesine güldüm en akıllıca espride oydu zaten...:D ama komikti genelinde yine rn güzel 3 bence...:)
Öküzlük durumuna 1 kere, 2 kere gülünüyormuş. 3. de artık bana tat vermedi.
kim açmış diyorum başlığı acaba
meğersem benim fragman üzerinden yürüyormuş topic :) ki ben hala gidebilmiş değilim
gene çıta çizildi aracın(bora)
yarın yine sanayi spec (ana avrat çizikten)
komik derseniz 1-2 gibi olmaz ama sonucda gülmeye giderseniz güleceğiniz bi film olmus ama recebi yargılamaya yada şahan naptı diye bakınmaya gidecekseniz beğenmeden çıkabilirsiniz karete hocasına attgıı tokat süperdi :D
ya ne esprisi arıyosunuz ki adam hayvan işte ona gülüyoruz :D
filmin eksiğini bulayım eleştireyim vs vs gibi düşüncelerle gidersen zaten gülemezsin kayıtsız gülmek için gidersende midene ağrı girer :D
ben filmi ilk gün izlediğim salon 2 katlıydı rahat 250 kişiden fazla izleyen vardı millet gülmekten yerlere yattı kahkahalardan sesler duyulmadı yani gözlemlediğim gülmeyen kimse yoktu
ama herkes geliyor burda bir filme giydiriyor yani herkesin beklentisi ne anlayamadım recepten bir felsefe mi bekleniyor :D:D
birincisi kadar komik olmasada gidilmesi gereken bi film :D
cem yılmazın stand up showunda bır kısım vardı cok anlamlı...hanı copperfield gelıyoda mıllet arkada "ip var aq gordum" diyo ya....cem yılmazda "neyle neyi satın almak istiyosun!!" diyo bu da oyle bısey kurgu falan beklemtısı cok yanlıs bır cok mantık hatası var fılmde ama orda bır hayvan var o kadar,gulersın gulmessın orası ayrı...ha ben guldum mu bı kac kere fena patladım...genelen gulduk dıyebılırım.
ilk ikisi gibi değildi ama o karete hocasına attığı tokatta koptum ben:D
bugün gidicem bende gülmek için gidiyorum :D
bazılarının anlamadıgı bu bır fılm deıl bır replık bır ınsanın normal yasantısı. adam ınsnalık dısı yasıyor okadar. ama hepımızde bır ıvedık var ben cok guldum. 1-2-3 farketmez guldum ınsan kendını goruo bu tıplemede.
bu fılm deıl o yuzden kıyaslanmaz hıcbırsey ıle.
bana gore gelmıs gecmıs en komık fılmler (Turk fılmı) tabı kı Kemal sunal ın fılmlerı. yenı olarakta GORA tek gecerım
Milyonlarca dolarlar ödenip teknolojinin son fırsatlarından yararlanmadan;
Gayet dogal bir şekilde hazırlanmış bir film recep ivedik 1-2-3 serileri..
İnsan kendinden bir şeyler buluyor bazen :)