her zamanki gibi arklarla evde toplanıp içicez mekanlara para bayılmayı sevmiyorum :)
Printable View
her zamanki gibi arklarla evde toplanıp içicez mekanlara para bayılmayı sevmiyorum :)
V for Vendetta izliycem şimdi can sikintisindan evdeym
4 miller + 10 liralk kuru et idare eder beni bu aksam :D
herkeze ii senelr :)
bu sene geleneği bozacaz.club Auraya gidiyoruz.Hadisemi ne varmış:D
beyler oyle bır sey deyınkı bas agrım halsızlıgım gecssınn:))
tek ıyı seyı arabamla gırebılmıs olmam baska bı haltı olmadı
Daha önceki sayfalarda yazmıştım :) Alka Seltzer içip yatıcaksın sabaha hiçbişeyin olmazdı :D ben 1 şişe büyük Binboğa Satsuma içtim tek başıma resmen alkol komasına girdim yetmemiş gibi üstüne 2 tane birayı cila yaptım.Büyük su bardağına sarhoş olmadan önce 2 tane Alka Seltzer'i atmıştım zaten :D yatarken suyu doldurdum içtim yattım.Sabah kalktım sanki bütün gece soda içmiş gibi rahattım.
Şuandada içip yatarsan bişeyin kalmaz 2 saate ;)
walla ben dün gece şofordum mekandaydık arkadaşlar içtiler ben kullanmak durumundaydım :D bide çevirmeye girdik farın teki sönmüş elimizle düzelttik cezadanda yırttık üfledim bide sıfır çıktı oh bitane bira içmiştim gerçi :D herkezin ehliyeti alıyolardı dün gece çok komikti :D
korayy kusura bakma o paragrafı kacırmısımm tamam alıp kestırımmm 1-2 saatt:))
Bir nasihat bin musubetten iyidir :D
Şimdi gidip alın için yatın 2 saatte tertemiz :) bundan sonrada aklınızda olsun mutlaka be alkol aldığım hergece yatmadan Alka Seltzer içmeye özen gösteririm çok rahat oluyo çünkü uyanınca :D
saol koraycımm tesekkurlerr:)
Nişantaşı Retrodaydım:)
Alka Seltzer efsane ilac yaw :D