her zamanki gibi arklarla evde toplanıp içicez mekanlara para bayılmayı sevmiyorum![]()
her zamanki gibi arklarla evde toplanıp içicez mekanlara para bayılmayı sevmiyorum![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
www.honda-tech.com
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
V for Vendetta izliycem şimdi can sikintisindan evdeym
4 miller + 10 liralk kuru et idare eder beni bu aksam
herkeze ii senelr![]()
www.honda-tech.com
ben 1 şişe büyük Binboğa Satsuma içtim tek başıma resmen alkol komasına girdim yetmemiş gibi üstüne 2 tane birayı cila yaptım.Büyük su bardağına sarhoş olmadan önce 2 tane Alka Seltzer'i atmıştım zaten
yatarken suyu doldurdum içtim yattım.Sabah kalktım sanki bütün gece soda içmiş gibi rahattım.
Şuandada içip yatarsan bişeyin kalmaz 2 saate![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
walla ben dün gece şofordum mekandaydık arkadaşlar içtiler ben kullanmak durumundaydımbide çevirmeye girdik farın teki sönmüş elimizle düzelttik cezadanda yırttık üfledim bide sıfır çıktı oh bitane bira içmiştim gerçi
herkezin ehliyeti alıyolardı dün gece çok komikti
![]()
Bir nasihat bin musubetten iyidir![]()
Şimdi gidip alın için yatın 2 saatte tertemizbundan sonrada aklınızda olsun mutlaka be alkol aldığım hergece yatmadan Alka Seltzer içmeye özen gösteririm çok rahat oluyo çünkü uyanınca
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)