Arabayı komple orj toplayıp sadece saclarla basıcaksın ki zaten orj jantları sac modeli ama göbekleindeki krom kapak olacak![]()
Güzel olur eminimşimdiden kolay gelsin..
Marş bastınız mı ?
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Kendimce basit bişiler yaptım kamber falan verdim bastım biraz aynen böle orj basık ve kamberli olsa şahane olur. Tabi reng bu olmaıs şart değil üşendim reng değiştirmeye basitçe yaptım![]()
bu herbie deil mi yawyesilkoyde bir arkadas var oda bunların hastası 2 tane var elinde biri sadece basık diğeri ise porche tarzı toplandı.
umarım istediğiniz gibi toplayabilirsiniz ama ben bunun motorunun calısacagından pek umutlu değilim![]()
Güle güle kullan inşallah en kısa sürede dertsiz tasasız toplayabilirsin![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Yediemin'den araç çıkarmak için ne tür işlemler yapmak gerek biraz açıklama yapmanız mümkünmü ? Ayrıca hayırlı olsun umarım herkesin hayranlıkla baktığı bir araç olur ilerde![]()
Maşallah tanselim umarım dilediğin gibi toplayıp binmek nasip olur ALLAH yardımcın olsun yaylarına zeval vermesin kardeşim benim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)