koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ üç beş çapulcuya pabuç bırakıyorya ben ona üzülüyorum,bide bu şerefsiz vatan hainlerini gözaltına alıp salıyolar biz bişey yapsak 30-40 sene hapisten çıkamayız negüzel adalet be ................
koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ üç beş çapulcuya pabuç bırakıyorya ben ona üzülüyorum,bide bu şerefsiz vatan hainlerini gözaltına alıp salıyolar biz bişey yapsak 30-40 sene hapisten çıkamayız negüzel adalet be ................
Kendi ülkemde kendi bayrağımı saklamak??
Harbi O.Ç. bunlar !!!
benzın dokup yakmak gerekır bu serefsızlerıı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ne polis bişe yapabiliyor nede bireysel çaba, böyle durumlarda toplanacaksın en az 20 kişi kovalayacaksın. yakaladın yerdede sopayı basacaksın. o zaman ancak başın derde girmez...
o soysuz i.nelere inat aracımda gururla taşıyorum k.atatürk imzasını.
yakarlarsa da tesisata üzülürüm arac önemli değil kaskosu var nasılsa.
ama varyaaa
Şerefsiz bunlar hemde çookkk
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hep milletin malına zarar versinler şerefsiz köpekler :@ arabaya Atatürk imzası yaptırcaktım ama korkar oldum yaptırmaya arabamda kasko yok
terörist her yerde terörist daha dağda terörist arayalım içimzde ler Allah kahretsin... koskoca bir bölgeyi yargılamıyorum ama ... ne konuşmak çare oldu.. ne uzlaşmak ne savaşmak ? ne ki çare istanbulun trafik sorunu çözüldüğü gün .. bu terörde biter.... nasıl her yere tünel yaptılar metrobüs yaptılar ama trafik yine trafik.. ne istediklerini biliyorlar ne yaptıklarının insanların canını sıktığını.. tek merakettiğim taaa cumhuriyetten önce bu topraklarda yaşadılarda..son 15 senedemi akıllarına geldi biz farklıyız ayrım yaptınız biz toprak istiyourz lider istiyoruz demek... 3-5 tane itin gazına gelmeye gerek yok ama 3-5 ite de açık alan bırakmaya niyetimiz yok... TERÖR DİYE BİRŞEY ASLINDA YOKTUR ...HALKIMIZIN GEÇİM DERDİNE DÜŞTÜĞÜNDE MİLLİ DUYGULARINI BİR KENARA ATTIĞINDA BİRLİĞİN EKSİKLİĞİNDEN DOĞAN BİRŞEYDİR YOKSA BU KADAR RAHAT OLAMAZLAR...
low is low
ewet bnde gördüm gazetede yeşilyurt mahallesinde kudaklama diye geçmiş olsun o.cocukları rahat durmuyolar
su katılmamış o.ç bunlar. benim arabamda da türk bayrağı var sıkıyosa gelsin birisi. her yerde yemez ama onlara. 2-3 tane çapulcuya meydan bırakmaz bu ülke !
Abi çok güzel söylüyorsunda o.çdan bol ne var bu memlekette. Gelecek benim malımada zarar vericek :s Ben kendim arabayı zor aldığım için ve kredisini yeni ödemeye başladığım için kaskosu yok evin önünde duruyor. Yeri geliyo 4 gün kıpırdamıyor. Ondan korkuyodum ama şubattan itibarem garaja koyucam imzamıda çakıcam o zaman
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)