bence aynı yerden tekrar geç bilerek polisin önünde dur aynı polis ise eger memur bey kaputu açabilirmisiniz de bomba ihbarı aldım de sonra kaputu açsınlar belki polis aracına takmış olarak görürsün![]()
bence aynı yerden tekrar geç bilerek polisin önünde dur aynı polis ise eger memur bey kaputu açabilirmisiniz de bomba ihbarı aldım de sonra kaputu açsınlar belki polis aracına takmış olarak görürsün![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
kardeş geçmiş olsun ama sen filtreyi vermesen aracı baglıcak muayene ye sevk etcek ceza kescek filan hoş degil ama neyse filtreye razı ol artık
oha haraç kesmiş
"teybim açık olmadığı halde aracın müzik sisteminden ekstra sistem bulundurmakmış"
daha kaliteli müzik dinlemek istemek suç mu oluyor yani75 db den fazla açarsan ceza kessin, bu olay şuna benziyor: aracının kadranı 260 olduğu için ceza yemek gibi, max sürat 120 kadran 260 olmadı di mi
ya 260 yaparsan
ya 100 db sesle dinlemek istersen
aynı hesap bence ...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
tanıdığım veya tanımadığım, tanıdığınız veya tanımadığınız, babamın oğlu bile olsa, hak geçiren polislerin topunun allah belasını versin, daha tek kelime etmiyorum. geçmiş olsun. elinizden geldiğince bu tip polislere mahal vermemeye çalışmalıyız, haksız bir ceza yersek üst merciilere başvurmamız gerekiyor, sessiz kalmamalıyız. terörist miyiz ulan biz!!!
genç arkadaşlar üslubu bozmayalım, seviyeyi düşürmeyelim,haklı durumdayken haksız duruma düşeriz, öfkeyle kalkan zararla oturur, açıkçası senin yazdığın bir iki sözcük yüzünden bu konuya yazdığıma pişman oldum şimdi![]()
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
onu bunu bilmem o polis şerefsizin biriymiş.böyle şerefsizler iyi polislerinde adını kötüye çıkartıyo adi herifler.
Polisler mi !!! Alayına isyan.....Beşiktaşta barbarosun başındaki Shell benzinlikte sopa yiyordu bizden 2 sivil..lem onlar varya ahh ulan ahh sabah sabah varya anılarım depreşti!!!![]()
Çağrı bu arada geçmiş olsun valla iyi sabretmissin helal olsun filtreyi vermekle iyi etmissin boşver.ama çevren o an boş ise o polise orda atlamak isterdim biraz sert çıkdınmı nonoş gibi oluyorlar çok gördüm öylelerini topaç olanları bile var aralarında![]()
topu şerefsiz
cep telefonunu çıkarıp tüm hepsini kayıt altında yapıcam bağlarsanda kayıt altında bağla deseydin bi halt yiyemezdi..
Şaştım kaldım valla böyle saçmalık mı olur ? Adam tuning avına çıkmış ee tabii tehdit olaya girince arkadaş mecbur kalmış. Geçmiş olsun kardeşim. Hakkını ara bence !
ohaa kendi arabasına takıcaktır iyi teybi filan almamış hırsızlık rsmen
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
75 desibel fazlası yasak diyor ozaman her polise desibel ölçerle gezsin,sölediğin gibi önceden ben önlemimi alıyım mantığındalar,,,
emniyet genel müdürlüğüne,denetleme şubesine,trafik genel müdürlüğüne gerekli yazıları yazdım cevap bekliyorum sen yazma ben yazmıyım o yazmasın gerçi geri dönüş olurmu bilmem daha çoook beklerim gibi geliyor adamlar filtre alıyolar araçlardaki tesisat kablolarını kopartıyorlar,,,
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
Dün bu konuyu okudum bi ton da saydırdım içimden polislere akşam dershaneden çıktım arkadaş beni aldı askerden dağıtıma geldi gezelim dedi cadde.ye gidelim dedik gitmez olaydık göztepe ışıkların orda polis çevirdi ruhsat ehliyet istedi direk gitti arkadaşa in bi sor bakalım ceza yazmasınlar arabana filmden dedim bişi demediki inin falan die yazmaz herhalde dedi dedim bi indim eleman almış ruhsatı benim ders notlarımı kendine geçririr gibi ceza yazıo 7 - 8 araba vardı biz ordayken bi önceki ışıklarda bi sivil araba film.li arabayı görüo plakayı telsizden sölüo oda direk sağa yanaştırıo ordayken baya bi plaka anons etti...130 TL yediğimizle kaldık...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)