Gasp yapmış adam resmen....
burdada öyle bi motorlu polis vardı...
birgün yolda giderken arabanın biri altına alıverdibilmem anlatabildinmi
![]()
evet doğru söylüyorsunuz hep tererüst rüşvetci katil şerefsiz ....yapmayın arkadaşlar neredeyse dtp lilerle aynı kefeye koyacaksınız...bir kişinin yaptığını bütün teşkilata kesmek çok yanlış.....bu meslekte onun gibi leri ve rüşvetcileriden temizlemeye calışıyor siz hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz ayıp oluyur ...
eg sedan vtec
Geçmiş olsun hiç bir şekilde malınıza el koyamazlar hakkınızı aramanızda fayda var...
Şikayetçi olsanda birsey farketmez elde edemezsiniz gibi düşünmemek lazım daha bugun ana haber bülteninde 5 yıl önce park yasağı olmayan yerde arabası çekilen vatandaş polis memurunu 1 yıl hapis cezasına çarptırmış. Adam hakkını aramış uzun sürüor ama sonuça ulaşmış. Biz hakkımızı aramazsak bunlar gibi insanları teşvik etmiş oluruz adamlara da cesaret gelir kendilerini herşeyin üstünde görürler. O yuzden her ne olursa olsun hakkımızı aramalıyız.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
cekıcıyle turluyordu otobanı resmen herkesten ne koparırsam kar maksadında yanımdakı elemandan da kornaları aldı havalı korna diye bir bana olsa anlıcamda polıs diger arkadaslarada aynı muameleyı yaptı.siz yerımde olsanız ne yapabılırdınız hepsi organıze calısıyor cekıcıler cetereye plakaları gecmıs bıle bı ımzaya bakıyordu bole bır gun yasamadım.ama olayın pesındeyım sıcıl no isim soyisim hepsi mevcut.
ahahah olaya bakşerefsiz diyoum başkada bişey demiyorum.
rüşfet olarak artık parçamı alıyorlar arbalardan.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
yok artık bu günleridemi görecektikkafası kıyakmış o polisin sanırım gerçi sende haklısın o anda çekiciydi otoparktı uğraşmaktansa vermek akıllıca çaresiz kalmışsın. ama ben olsam işi gücü bırakır bunu yapan adamla uğraşırım.
Fehmi yakında seni alıcaklar dikkat et sen![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Bir flitreye karisiliyorsa vay halimize![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
düşünsenize defi gauge kit i fln sokuomuş
aem ems yi fln çıkartıomuş![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
polis de bmw ciymiş demek honda yürümesin diye filtresini sökmüşhondakiller
bu arada bu tip olaylar ist te çok oluyo yersennnnnnnn
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)