100 lira işte
her türlü geçiyor![]()
Benimde motor no okunamıyor diye hafif kusur yazdı..Ön yolcu tarafının döşemesinin altında yazıyo halbu ki![]()
muayene de temiz kağıdı zaten sorulmuyor ki?
egzos pulu yoksa ağır kusurlu olarak geçiriyor silivrideki en azından öyle... zaten yolluyorlar yoksa orda toyota var mesela ordan hemen alıp geri dönüyorsunuz muayene istasyonuna...
diğerlerinde de benzerdir herhalde?
benım hıc egsoz pulum olmadıama geçmiştim muayeneden ss magnum egsozla komple ss araboru ve cai ile
![]()
bende şirket arabasıyla dün vizeye gittim. eksozu pulu olmadığı için ağır kusurlu dediler. sonra pul almak için eksoza gittim onu da vermediler valilikten yazı bekleniyormuş. 2-3 gün gez gel dediler![]()
always AT by AT
bende aralıkta Jazza muayene yaptırmıştım far sis xenon cam filmi falan geçmiştim. Ama egzoz puluna falan bakmamışlardı hatta temiz kağıdına bile bakmadlar çünkü cebimdeydi![]()
farlarda xenon VAR far yıkama YOK kusursuz geçti, şasiyi okuyamadı geçti, temiz kağıdı almadım sormadı bile, eksoz pulum yok dedim gerekte yok almana boşa para verme dedi , ama gel gelelim kornaya bi bastı ağır kusur KORNA AHENGİ bozuk diyip geri yolladı herşeye tamamda bi sesten ağır kusur yazılırmı çok ilginç moralim bozuk eve dönerken bide polis arkadan çek sağa diyip bende muayne yok diye telaşa kapıldım bide çıtırdan kovalamaca yaşadım herşey bi korna yüzünden oldukornanız f1 kornaysa idarelik korna takıp gidin başkada bakım falan gerek yok yani.
tüv türk ün sıtesınde alttakıler yazıyor
yarın muayeneye gıdıcem egzost muayenem pazar gunu bıtıyor
ne yapıcaz şimdi
# Egzoz Gazı Emisyon ölçümü uygulamaları T.C Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 2010 yılına ait yeni bir protokol imzalanana kadar geçici bir süreliğine durdurulmuştur. Bakanlık tarafından imzalanacak yeni protokollerden sonra Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü uygulamaları istasyonlarımızda yeniden başlayacaktır.
# Geçerli Egzoz Emisyon Muayenesinin olmaması 01.Ocak.2010 tarihinden itibaren araç muayenesinde Ağır Kusur olarak düzenlenmiştir. Lütfen Egzoz Emisyon Muayenenizin geçerliliğini kontrol ederek istasyonlarımızı ziyaret ediniz.
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
benim araba mayıs 09 da ivedik tuvturk de muayeneye girmişti, ekzos pulu yoktu, hafif kusurlu olarak gecmiştim...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
yaptırdım gıttım sorun cıkmasın dıye nasıl olsa yapılacak
bu sefer vergi sisteminde eskı sahıbı gorunuyor aracın almadılar muayeneye borcu yok isim farklı oldugu için almadılar noter satış kağıdı gereklı imiş vergı dairesinden düzeltmek için 2 sene once satışını aldıgım arabanın noter kağıdınıda bulamıyorum bakalım ne yapıcaz
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
bu egsoz uygulaması 01.01.2010 da basladı. öncecen sormuyolardı.bu arada o egsoz pulunun yaptırmamanın cezası 650 tl ve polıs ceza kesmıyor.cevre bakanlıgına gonderıyor!!! onlar dan sıze gelıyor .1 hafta içinde yaptırılsanız cezayı odemıyorsunuz![]()
xenon kusur değil doğrudur..
Temiz kağıdı o gün tarihli değilse gerekmez.. çünkü sivil bireylerin sorgulayamadığı bir bağdan sorgulaması yapılır.. orda zaten borcu varmı yokmu görülür.. bazen bankadan yatırılan vergi borcunu verdi dairisi düşümünü yapmaz ödemiş olsanız bile borçlü gözükür..
Yalnız şasi okunamadı diye bir araba geçiyosa orda sorun vardır.. Motor no bulunamamsı haff kusurdur ama şasi ağırdır.. sonuç olarak üniversiteye gidip proje ile yeni şase çaktırılması gerekir..
Kornaya gelirsk tam kodunu hatırlamyorum ama dediğiniz gibi ağır kusursudr.. sırf koena yüzünden harcı yanan çok insan gördüm.. doğrudur yanlıştır yorum yapamıcam ama bu bakanlığın talimatıdır..![]()
AyB
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)