o zaman 2. bilgisayar a evet derse annesi sen bana bir özel mesaj yolla hoca yolliyim ben. yoksa buradaki çocuk esirgeme kurumuna veririz artık.
o zaman 2. bilgisayar a evet derse annesi sen bana bir özel mesaj yolla hoca yolliyim ben. yoksa buradaki çocuk esirgeme kurumuna veririz artık.
Barış kargocu yanımda şimdi gönderiyorum. Ama önce çakıcam ağzına iki tane bu herifin sigortalı gönderi yaz diyorum abi elektroniğe sigirta yapamıyoruz diyor.
abi tekrar tesekkurler.gokiyi bekliorm kasa için daha sora calişir hale getirip vericem.
Bugun ufaklk annesini alip gelmiş 5dk bilgisaylarla ugraşcam die
çaktirmadan sordum yokmu evde fln die yok cok istiolar durumuz yok alamiorm dedi kadin cagiz.daha once 2.el almişlar bozulmuş çöp olmuş.ii bi iş yapacaz gibi yani
bunlarda bücürler![]()
kartuşu boş yazıcı var elimde bir adet, hp marka iş görecek gibi ama kartuş tamamlamak lazım, ihtiyaç doğacaksa gidip kartuş ayarlayayım da ben de onu göndereyim.
Ya bende de 3-4 tane 15 lik monitör olması lazım...
Var mı değerlendirebilecek birileri. Biraz sevap işleyim![]()
Ya gerçekten örnek davranışlar helal olsun size..
cdrw var bitane bendede lazımsa gönderiyim hemen
bide 40gb hdd var ama calısıyomu bılmıyorum
İlker G.
tayfn abiye ve gokiye tekrar tesekkurler
ufak eksiklerini tamamladk bikac oyun yukledk
dun gecede goturp kurdk aileck cok mutlu oldular![]()
ya gerçekten helal olsun abi böyle güzel bi davranış sergilemenizden dolayı tebrik ederim gözlerinin içinin parlayışını görmek yeter insana...
elinize sağlık beyler![]()
örnek davranış diye buna denir
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yalniz varya n dicemi bilemedim he,tebrik ederim can-i yurekten.Elinize kolunuza,yureginize ictenliginize helal olsun tebrik ederim...
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)