User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Kuzey Afrika Gezisine varmısınız ?

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ayrı araçlar yerine toplanın bi dizel transporterla gidin daha zevkli olur
    Dizel araçların Suriyeye girişleri ek bir ücret alınıyor en son 60 liraydı Lübnanada dizel araçların girişi yasak ve diğer arap ülkelerindede dizel araçlar gümrüklerde ek olarak ücret alınıyor nedeni ise havayı daha fazla kirletiyorlarmış sözde Bunların yanı sırada arap ülkelerinde mazot kalitesi çok düşük güven vermiyor açıkcası...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım Ama büyük ihtimalle girmiyeceğiz israile. Hem israil çok pahalı ve güvensiz bir yer
    neden güvensiz olsun?.. daha önce gittin mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden güvensiz olsun?.. daha önce gittin mi?
    Evet soner abi gittim hayfada bulundum 4 5 gün gemiyle gitmiştim. Onun dışında israil kendi içinde güvenli ama nasıl güvenli herkezin cebinde silah var heryer güvenlik noktası... hani filistinlilere duvar örülmese onları kapana kısmasalardı güvenli olmazdı bana göre... ama o duvarlarla kendilerini biraz güvene almışlar orası doğru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayfa neresi senin geçeceğin yer neresi... bişey olmaz çekinmeyin.. ama ürdün ve bazı arap ülkeleri israil girişli çıkışlı pasaportlara giriş izni vermiyor

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel planlanmış herşey, umarım keyifli sağlıklı bir yolculuk olur. Birkaç yıl önce bizde böyle bir plan yapmıştık fakat okul ve iş müsade etmedi, şimdi evlilik var, ilerde de çocuk, umarım 50 li yaşlara geldimde enerjim olurda böyle bir maceraya katılırız.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayfa neresi senin geçeceğin yer neresi... bişey olmaz çekinmeyin.. ama ürdün ve bazı arap ülkeleri israil girişli çıkışlı pasaportlara giriş izni vermiyor
    Aslında benim korkum yok abi sonuçta türkiyede geceleri sokağa çıkmakta pek güvenli sayılmaz en büyük korkumuz aslında abi ***** israil vize damgası bütün turu bozabilir

Onun dışında düşündüğümüz rota akabadan eilata giriş oradan kuzeye doğru Tel Aviv ve Kudüs. Kudüsten sonrada Gazzenin güneydinden mısıra giriş...

Sende boşsan senide istiyorum turumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel planlanmış herşey, umarım keyifli sağlıklı bir yolculuk olur. Birkaç yıl önce bizde böyle bir plan yapmıştık fakat okul ve iş müsade etmedi, şimdi evlilik var, ilerde de çocuk, umarım 50 li yaşlara geldimde enerjim olurda böyle bir maceraya katılırız.
    İnşallah sizde bir gün böyle bir tur yaparsınız Ama ben bir an önce yapacam yarın birgün evelecek olursam evden dışarıı adımımı atamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    timucintt :
    Amman da her türlü yardımda seve seve varim üni okuyorum yani bi 3 sene daha burdayım ama inşallah sömestr tatiline denk gelmezsiniz, bunun haricinde sizinle petra aqaba bile gelebilirim

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah forumun güzellğine bak

Taaa Ammandan destek geldi
    Helal valla
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah sizde bir gün böyle bir tur yaparsınız Ama ben bir an önce yapacam yarın birgün evelecek olursam evden dışarıı adımımı atamam

iyi diyosun güzel diyosunda kardeşim araç ile dolanmak bu kadar ucuza çıkyor mu 2300 dolar diosun.

Ki Ürdün a. nikahı pahalı diye biliorum ben. mısırda paramız bitip cortlamayalım
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/S...iniz%20ulkeler
    bu habere denk geldim aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olabilir

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir tur olabilir , şimdiden gideceklere bol eğlenceler
    Instagram: mutusgarage

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pasaportta Libya vizesi var ise İsrail'e girişte bir problem olabiliyor mu peki?
    İş için İsrail'e gitmem lazım, ancak 1-2 sene önce Libya giriş çıkışım var..

Anladığım kadarı ile İsrail'e bir kere girdin mi Arap ülkelerine girişte sıkıntı yaşıyorsun ondan sonra...

Turunuz hayırlı olsun, eğlenceli olacağa benziyor. Gideceğiniz ülkelerde yeterli oktanda benzini bulabilecek misiniz peki? Misal, İran ve Libya'da sadece birtek benzin var, oktanı vs. sabit, kaçtı hatırlayamıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi diyosun güzel diyosunda kardeşim araç ile dolanmak bu kadar ucuza çıkyor mu 2300 dolar diosun.

Ki Ürdün a. nikahı pahalı diye biliorum ben. mısırda paramız bitip cortlamayalım
    arap ülkelerinde 12 kere benzinin deposu fullenecek arap ülkelerinde ortalama benzin fiyatı şu anda 20-70 kuruş... En pahalı Suriye(70kuruş) en Ucuz Libya(20kuruş). Ortalama 40 kuruştan hesapladık bütün ülkelerin benzin fiyatlarını ve 12 kere depolar fullendiğinde arap ülkelerinde toplam 240 liralık komik bir rakam çıktı italyada şu anda litresi 1.20 euro civarında benzin litresi yunanistanda 1 euro. Konaklamada 3 4 yıldızlı oteller yol otelleri ( sabah kahvaltılı ) ortalama kişi başı 30-50 lira en kral yerde kalsam 20 gün gitsek maximum 1000 lira yapar... yol yiyecekleride günde ortalam 20 lira. arap ülkeleri çok çok uygun... en fazla paraları bayılacağımız yerler ören yerleri ve gemiler. gerektiğindede otel yerine kamp çadırlarında konaklıyacağız. Adı üstünde macera arıyoruz. Bizim çıkardığımız fiyat maximum rakamlar... türkiyeye girdiğimize cebimizde para bile kalabilir Zaten gelecek olan kişilerin paralarını ortak kullanmayı planlıyoruz türkiyede elimizde para kalırsa para gene bölüşülür

Alıntı YALIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pasaportta Libya vizesi var ise İsrail'e girişte bir problem olabiliyor mu peki?
    İş için İsrail'e gitmem lazım, ancak 1-2 sene önce Libya giriş çıkışım var..

Anladığım kadarı ile İsrail'e bir kere girdin mi Arap ülkelerine girişte sıkıntı yaşıyorsun ondan sonra...

Turunuz hayırlı olsun, eğlenceli olacağa benziyor. Gideceğiniz ülkelerde yeterli oktanda benzini bulabilecek misiniz peki? Misal, İran ve Libya'da sadece birtek benzin var, oktanı vs. sabit, kaçtı hatırlayamıyorum...
    Sorun oluyor diye biliyorum ben. Ama iş gezilerinde veya gazeteciyseniz sorun olmuyor. Ama siz yiende bir konsolosluğu arayın. size en iyi bilgiyi onlar verir. Gerekirse giriş vizeizi ayrı bir kağıtda verebilirler... deneyin

Bu arada yakıt oktanlarının yüksek olması geremiyor bizim için şu anda bir tane land rover olacak 88 model. bir adetde 4 runner toyota 85 oktanla bile çalışırlar oktan düşük olursa bile sorun olmıyacaktır sonuçta o mısır ürdün suriye libyada millet süper jeeplere biniyorlar düşük oktanlı benzin bulacağımızı sanmıyorum. Ama oralarda dizelin iyi ayrıştırılmadığını biliyorum başta iranda dizeli baya kurcalıyorlarmış...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ürdünde suanda 90 oktan ve 95 oktan benzin kullanılıyo 90 oktan : 0.485 dınar yanı 1 tl cıvarı 95 oktan da 0.560 dınar yani 1.2tl gibi bi rakam yapıyo,suriyeninde ürdünle ayni oldugunu biliyorum hatta son suriye ye gidism de ürdünde daha ucuz diye taksiciler benzini ürdünden fullluyolardı ürdün benzin fiyatları suanda yazdıgım gibidir dizel araba içinde 150usd her ülkeye girişde extra para ödemelisiniz cunku arap ulkelerınde binek araçda dizel yasak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)