reis eirbaglar açmamış şaseye iyi bakmak lazım nekadar açmış yada kaymış kafanda bir fiyat belirle pazarlık yap adamla alalım abi bu arabayı
ibrahim bu arada sanırım eski performans carın sahibi sertuğnun kuzeninin arabaydı
yani draglara filan girerdi yüklüydü ama plakası 06 diyede hatırlıyorum
mmustu sen gidiyorsan şase numarasına bak 02164595858 den Cem Kar`ı(Mutluhan Servis danışmanı) ara size bir şase numarası vericem egemenin arkadaşıyım yardım edermisiniz de
sana hertürlü yardımcı olur
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Abi kazalı araba işine girme ,
2005'te kazalı 307 aldık bi arkadaşa sol alttan kazalı airbag açılmış.
Salıncak çamurluk alır şasecide ayar verir toplar mis gibi bineriz dedik. Alan arkadaş sanayide parçacı ve işin içinde olmasına rağmen normal araba parasını fazlasıyla aştı. Aldığımız çıkmacı pertci arkadaş arabanın içinden çeşitli parçaları söküp bozuk olanları geri takmış. Arabayı yürütmeden aldığımız için toplandıktan sonra farkettik bunları geri iade etme şansımızda olmadı.
Yürümeyen arabadan ne çıkacağı belli olmaz..
Kazalı araba kesinlikle dert babası yapar seni.Alacaksanda tanıdığın bildiğin adamdan al yoksa çarşıdan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane olur..
yok be abi o kadar ilerleyemedimben toplanmış hazır arabaya binenlerdenim
toplayamam öyle, hele hele kazalı araca binmeyi hiç göze alamam
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
http://www.sahibinden.com/95_nissan_...XQQdisplayitem
pek senin kriterlere uymuyo ama![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)