İyi güzel diyorsunuz da bu işin garantisi de yok şakası da...
Size önümde gerçekleşen bir trafik kazasını anlatayım...
YER: KÜÇÜKYALI - BOSTANCI arası E-5
Saat: 00.30-01.00 arası tam net hatırlamıyorum.
Olay geçen sene temmuz ayı'nda yaşanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Neyse küçükyalı sahilden e-5 bağlanan yeni yoldan çıkmışım bostancı'ya evime dogru orta şeritten 90km hızla gidiyorum. Orta şeritte önüm de arkamda boş sol şeritte biraz önümde 2 araç var ..Dikiz aynasından bi araba gördüm makas ata ata gelen gaz'dan ayağımı çektim biran önce beni geçsin de gitsin die..Sol şeritten önüme geçer geçmez araç savruldu ve sol şeritte giden 2 arabanın en önündeki araça yandan çarpti. Araç önce bariyerlere çarptı sonra arkadan gelen araçla çarpışıp taklalar ata ata yolun sağına sürüklendi.Ortalık toz duman..O makas atan ve kazaya sebep olan araç ise bariyerlere carpıp sol şeritte kaldı. Tabii ben o sırada hemen frene basıp dörtlüleri yaktım arkadan gelenleri uyarma amacıyla ve daha büyük bir kazaya olmasın die neyseki daha büyük bir kaza olmadı. Hemen durup yardım ettik polis vs ambulance cagırıldı...vs Allah'tan kimseye birsey olmadı.. Ama olabilirdi de...Ben biraz hızlı olsam ben de karısıcaktım kazaya belki...Şimdi bu sol şeritte kendi halinde giden araçların günahı ne o takla atan araçtaki insanların günahı ne??? bi kendini bilmez egolarını tatmin edicek die o insanlar canından olacaktı az kalsın..
Lütfen rica ediyorum arkadaşlar kendinize biraz hakim olun. Hızlı giderken kazanacağınız 5 dakika ve ya 10 dakika o kadar çok önemli mi???