sr20 det ten de 400lü hp ler görülebilir evo kadar kolay olmasada.daha üstü istenmedikçe 200sx e swap mantıksız zaten.2jz koyup +600 hp mi istiyorsunuz kiboktan bi atmosferik olsa anlarımda
gerek yok
sr20 det ten de 400lü hp ler görülebilir evo kadar kolay olmasada.daha üstü istenmedikçe 200sx e swap mantıksız zaten.2jz koyup +600 hp mi istiyorsunuz kiboktan bi atmosferik olsa anlarımda
gerek yok
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Ben biac seyi anlamadım
motoru swaplıycaksanız +sı - derken neyi kastettiniz yani ben durduk yere kapı kolu kopan bir s14 gormedim yada iç aksamı kırılan ayrıca sr20 gibi bir makina varken bunu yukleyip kafan rahat gezmek varken başka bir markanın motorunu takıp polislrden kacmanın esprisi ne onuda anlamıs deilim ha bunada aklımca bir cevap buldum belki 2jz yi cok seviyorsundur ozman al bir mk1 supra vr piaysada onu 2jzle ama zaten 300-350lere nispeten kolay cıkan bir motru neden sokup baska motor takılır anlamadım
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
swap konusunda tepki sadece size değil, forumda birçok swap konusu açılıyor geneli için geçerli
1.4 civice b16 swap en popüler olanı heralde
göründüğünden çok daha zor bir iş, hem maliyet hem karşılaşılan zorluklar açısından. o yüzden tamam al - tak, yap - bin demiyor bu işin zorluklarını bilenler
İlanlardaki en pahalı iki 200 SX satılık paralarından daha fazlasına mal oldu alıcaksan ikisinden birini al sorunsuzca bin sahiplerinden listelerini istersen verirler harcanan rakamları gördüğünde o araçların aslında çok da ucuz olduğunu anlarsın çok zaman ve para alan bitene kadar insanı bezdiren işler bunlar sana tavsiyem yapılı olanlardan birini alıp tadını çıkarta çıkarta binip aynı rakamlara satmandır.
olurda s14a yı aldın 2jz yi attın , sr20 yi satmayı düşnürsen görüşelim ..
sr20det tende ciddi güçleri çıkabiliyor 4 hanelere çıkmasada bence yeterli sonuç
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
stock olarak temiz halde biniceksen işçilik+değişmesi gereken bazı parçalar. radyatör-ıvır zıvır. minumum 30bin tl tutar. buna hazırlıklıysan olur. ama gerek yok böyle bişey yapmaya bnm fikrim.
Sakin güç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)