anlaşıldı Kaan acilen görüşülüp ikna edilmen gerek. kim sokuyor aklına bu fikirleri bilmiyorumki
anlaşıldı Kaan acilen görüşülüp ikna edilmen gerek. kim sokuyor aklına bu fikirleri bilmiyorumki
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Roadster alın üstadım benceBende roadsterine hastayım bu smartların. Şaka maka 1 kere kiraladım ben burda küçük müçük ama şehir içinde tam bir tehlike
Ayrıca hakikaten çok şık duruyor ,çok spor bir görünümü var herkesin gözü üstünüzde
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Diamond Star Motor" vehicles
Eğer 2.araç olarak düşünüyorum diyorsan al Smart,dursun kenarda.Brabus'ları çok şık olabiliyor ve çok az yakıyorlar.
Mini'de kullanıcısına hitap ediyor.Hele otomatik vitesleri,dedikleri gibi narin.Bazısında kronik problemlerde var.Başını ağrıtabilir.
ben 1 senedir smart fortwo bınıyorum alabılceğin en pratık ve az yakan arac bağılılık yapıyor araba başka arabaya bınemıyorsuntrafık yok park derdi yok bence tavsiye ederım .
96 milyona depoyu dolduruyosun 550km gidiyorsun..
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Type-r dan sonra mini eli yüzü düzgün değil öyle miMerak ettim f430 scuderia'ya falan mı geçmesi lazım..Yok yok focusa geçsin bence
Şaka bir yana otomatik cooper s'lerde 6 ileri audi a3 şanzımanı kullanılmaktadır.2005 öncesine kayışlı cvt sistem olduğu için sıkıntılar yaşanıyordu ama zaten cooper s'lerde o tarz hassas bir şanzıman asla kullanılmadı..Ya getrag 6 ileri,ya da audi a3 le ortak kullanılan şanzıman (adı şimdi aklıma gelmedi).
Kişisel fikrim sadece az yaksın vs istiyorsan 2008 model mini one bakabilirsin.En azından 30 bin tlyi daha mantıkı harcamış olursun şekil 1.a motor 1.4.
http://www.sahibinden.com/temiz_kaza...XQQdisplayitem
Hızlı ve otomatik istiyorsanda cooper s işini görecektir..Manuele göre bir hayli yavaş fakat yinede çoğu araçtan hızlı.Donanım vs. olarakta zaten type-r dan sonra lüks bir bmwye biniyormuş hissi verecektir..Koltuk ısıtma, cam tavan ,chorono pack(yağ sıcaklığı,su sıcaklığı ve boost gösterge paketi) mercekli xenonlar,harman cardon müzik sistemi,full deri koltuklar falan 2005 sonrası için oldukça keyifli aksesuarlar ve eminim ufak sınıfta hemen hiç bir araçta birarada olmayan şeyler....
Valla cooper S otomatik bakıyorum ama işte 2. el araba almak zor , yardımlarınızla buluruz birşeyler![]()
Bu araçta uygulanan işlemler bir sıkıntı yaratır mı bize ?
http://www.sahibinden.com/2006_39000...XQQdisplayitem
kaanım otomatik cooper pek tavsiye etmem çünkü gerçekten az yakmıyor. Genelde ort. 12ltler diyelim. Manualde düzgün kullanımda 9lar gayet kolay yani..
CUE plaka ilk başta bi kız arkadaşımındı, kazası var mı bilmiyorum ama çok dikkatli kullanmadığını söyleyebilirim. Hatta pembe tavan kaplaması vardı o kullanırken
Diğerlerini tanımıyorum , kronik arızaları belli olan ama gayet eğlenceli bir araba. Manual bakarsan beraber bakarız. 2005 sonrası öncelikli tercihimiz olacaktır ama .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)