Duyan bilen gören var mıdır sorunlarını ?
Fortwo yada Roadster almayı düşünüyorum , sıkıntı yaratır mı bize , yakıtı nasıldır ?
Teşekkürler.
Duyan bilen gören var mıdır sorunlarını ?
Fortwo yada Roadster almayı düşünüyorum , sıkıntı yaratır mı bize , yakıtı nasıldır ?
Teşekkürler.
çok smart maya gelmiyolar tavsiye etmem
tamam sustum
![]()
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Dizel FourFour kullandım 2000km çok keyifli arabaydı. Senin almayı düşündüğün Lego gibi heryeri sökülebilen Turbo araç dimi ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
fortwo'lar cok az yakiyormus, gunluk kullanimda 4-5 litre benzinden bahsedenler var.. 1-2 ay onceki evo'da 250cc'lik scooterla fortwo'yu ayni guzergahta yakit tuketimi testine soktuklarinda smart 0.001 litre daha az yakmisti![]()
Fortwo almayı düşünüyorum http://www.sahibinden.com/2008_smart...XQQdisplayitem
bu araç çok hoşuma gitti ama cabrio olmaması önemli handikap![]()
Fazla tutulan bir araba deil.Ama kötüde değil..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
oturdum bi kere bu araca ayaklarımı dışarı çıkarttığımda sanki arabada benle yürücekmiş gibi oldu indim sonra![]()
Sakin güç...
kaan cım ne işin var bu tür araçlarla yav?TypeR den sonra bozar bu senipark sorunu yok,trafik derdi yok,yakıtı az,vergisi az
![]()
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
cabrio fortwo![]()
kaan cidden az yakan , trafikte inanılmaz dikkat çeken , alıştığın zaman şaka gibi trafik yapabilme potansiyeli olan şehir içi arabasıuzun yolda 70 80le gidememe gibi bir rahatsızlığın varsa kesinlikle çekilmiyor onu da belirteyim...
bunun dışında ilk seriler biraz sıkıntılıydı motor ömrü konusunda , şanzımanları arıza yapanlarda olmuş ama son makyajlıda bunları aştıklarını söylüyorlardı.
Senin baktığın ilandaki aracın sahibi arkadaşım. Ciddileşirse yardımcı olmaya çalışırım
Kullanım amacı alma amacı ne bilmiyorum ama ufak otomobil sınıfında mını mıto gibi araclar varken smart cekici gelmiyor bana.Alırsın son sahibi olursun geberir 2. elde gibime geliyor.
Peki konu açmayalım bir daha buradan sorayım , Otomatik Cooper S'ler nasıldır , sıkıntı çıkarır mı bize ? Full stock kullanacağım .
kuuupırrr al kardeşim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kaan,
smart fortwo ciddi pratik bir araç , herkesin yol kenarına sıra sıra parkettiği bir yolda sen iki araba arasına dikine girebilirsin , ne kıçı ne başı dışarıda kalmaz
ben buna ilk şahit olduğumda gülmekten yerlere yatmıştım
motoru ekonomik , zaten o hacimle ne kadar yakabilir ki? açık yolda 110-120 gibi süratler için değil , 80-90 sakin kullanıma göre tasarlanmış bir araç
tiptronik şanzımanında çekinmişimdir hep , ayrıca servis ve yedek parça fiyatları da sürpriz olabilir
ben de bir ara ciddi ciddi düşünüyordum ama işte bu durumlar ürkütüyor
ayrıca ben çok az otomobilin kabininde bu kadar rahat etmişimdir , onu da belirtmek isterim
otomatik kupırların otomatik şanzımanları narindir
biri arızalı çıkar , biri taş gibi , şans meselesi resmen
belli bir yıla kadar olan (sanırım 2004 veya 2005 olması lazım) şanzımanlar sıkıntılı olabiliyor , ama bu yıllardan sonraki şanzımanlar nispeten sorunsuz diye biliyorum...
kupıların kronik sıkıntıları ;
-ön kule başlarındaki lastik takozlar yıltılabiliyor , değiştirmek gerekli
-direksiyon pompası arıza yapabiliyor , bu da sanırım 2004-2005 yılından sonraki modellerde giderilmiş bir rahatsızlık , zaten bu yıllardan sonra o klasik vızzz vızzzz sesi yok
-otomatik şanzıman 2004-2005e kadar problemli olabiliyor , ama ihtimal tabii , benim 2003 ilk alındığında garantiden şanzıman değişmiş , sonrasında problem bir daha tekrarlamamış mesela
-cam tavan varsa arabanın kullanım tarzına göre tıkırtılar fazla olabiliyor
maslak'ta miniauto var , bu linktekilerden bazıları oraya servise gelirler , oraya danışabilirsin![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
kaan abi typerdan sonra ne smart ne mini derim ben, daha eli ayağı düzgün bişeyler bakmalısın bence1.4 civic lere neden bakmıosun onlar da iyi baya hem az yakıyor, otomatikleri de mevcut sarp abi aldı mesela
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)