merkez bankasından gelen yazıda şu yazıyor
bankalarca tahsil bildirimi yapılmış kayıtlarda 3 takvim yılını,takip bildirimi yapılmış tahsil bildirimi olmayan kayıtlarda ise 5 takvim yılını doldurmuş olanlar silinmektedir.
ancak bankamızca silinen bu kayıtların bankalarcada silinmesi hususunda yasal bir zorunluluk yoktur.
Sistem tarafından yapılan yanlışlıklarda neler olduğuna inanamazsınız arkadaşlar.
Örneğin bir bakada krediniz varsa ve son taksiti yatırıyorsanız mutlaka borcu yoktur yazısı alıp dosyanızda saklayın. Aynı şekilde kredi kartı ve kredili mevduat hesabınız içinde geçerlidir bu olay.
Boxer in side
böyle bir kredi mevzusu açılmışken bende birşey sormak istiyorum
aranızda finansal şirketlerde felan veya bankada sağlam çevresi olan var mı
+300.000TL kredi çekmeyi düşünüyoruz 5.000.000TL ye kadar sınırsız teminat hipotek her türlü yola geliriz sicilimiz temizbu işimizi bitirene çektiğimiz kredinin net %8i açık ve net şaka değil ha
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
eşeği sağlam kazığa bağlamak istiyorum eğer kredi çıkacağı varsada bankanın biri sorgulama ekranında onay vermedi der sonra ilerisi için sıkıntı olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)