Merhabalar,
Ödev için, bisiklet teli üretim süreciyle ilgili dökümana ihtiyacım var. Acaba elinde olan ya da kaynak gösterebilecek varmı? Teşekkür ederim.
Merhabalar,
Ödev için, bisiklet teli üretim süreciyle ilgili dökümana ihtiyacım var. Acaba elinde olan ya da kaynak gösterebilecek varmı? Teşekkür ederim.
vay anasını yaw öyle ödev mi oLurmuş... öğrenci olmakda zor artık..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Buyuk bi ihtimal tel cekme islemiyle yapiliyordur. Bende Ingilizde hocanin notu var cekme islemiyle ilgili yardimi olursa yollayim..
Sarma islemi tel yapildiktan sonta. Tel Kalin kutuk celikten press ve kalip yardimiyla cekilir ve tel olur. Senin tam istedigin nedir?
oha bro resmen imalat dersi yüklemişler size, bize en azından malzeme veriyolardı
bildiğim kadarıyla tel çekme işlemi ile elde ediliyor, madde olarak bilmiyorum, sonra da dediğin gibi mukavemet arttırımı için sarıyorlar.
Ozan da geçen ay bu ödevin aynısını yaptı Batuhan, gerçi o imalat mühendisliğinde okuyor ama neden sana da böyle bi ödev verdiler orasını da anlamadık
Farklı okul olsa ödevi vereyim dedi ama aynı okul olunca sakat biraz dedi haberin olsun
@Malii , okul İTÜ bu arada batuhan adına cvp vereyim![]()
EMC
Telleri sarma nedenleri mukavemeti attirmak icin degil.
Ne kadar ince malzame o kadar az hata.
Ince malzemeleri yapip sararak kalin tel haline getiriyorlar, boylece Az hatali kalin tel uretmis oluyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)