ptt arada böyle saçmalıklar yapıyor. istanbulda ana cadde üzerindeki yeri bulamadık diye geri getirdikleri bile oldu bu dallamaların. acemi çocukları çalıştırıyorlar ama cefasını 2. defa kargo ücreti ödeyerek gönderen çekiyor. ptt nin müdürüne açıp saydırınca daha yeni yapılanıyoruz kusurabakmayın diyebiliyor. yani neymiş dükkanı açıp içine mal koymasan olurmuş. gelen müşteriye mallar gelecek biraz bekleyin demek gayet normalmiş![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Valla benim siparişlerde de bir nane var ama hala gelmediler. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Cem posta işleme merkezine git, orada çözersin.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ya bir yanlışlık var yada saçmalık,ptt yi arayıp sövebilirsin tamamen onların suçu. zaten ptt hayatımda gördüğüm en iğrenç kargo.ucuz etin yahnisi hesabı...birde yurtdışından gönderilen bir sürü şirket pttyle çalıştığı için el mahkumuz.ya insan eve gelirde biz eve geldik bulamadık kargonuz şu şubede alabilirsiniz diye bir kağıt bırakmaz mı ya?bu ne saçmalık.kaç kere başıma geldi.bide eve teslim ettik yazısını 3 gün sonra yazıyorlar nete acayip dikkatli olmak lazım.bana böyle birşey olmadı ama 4 gün almadığım oldu geri gitmedi.defalarca istanbul posta merkezini arayıp kargomun nerede olduğunu öğrenmeye çalıştım.baya koşturuyorlar peşinden.saçma sapan bir sistemleri var güya özelleşti aynı *** hala devlet gibi... çok uzun süre bekletiyorlar o yüzden sürekli istanbul posta merkezini arayarak sorgulayın arkadaşlar yada dağıtım şubenize sorun.böyle şeyler olabiliyormuş demek,inş başka bir alışverişimde denk gelmez.
evde bulamadılarsa bi not bırakıyorlar ve onunla beraber 5 iş gunu icinde semtin baglı bulundugu ptt subesinden teslim almak gerekiyor, en azından bana yurt dısından kargo geldiginde böyle oldu. ben hic sıkıntı yasamadım, gelip hemen geri gonderilmesi cok sacma olmus...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
beyler biz bu gün bizzat gidip sorduk.
paket gelmiş.bekliyormuş.
ilginç olan ne aradılar ne sordular.gitmesek belkide geri dönecek...
gidip bizzat sorun derim.,
edit: elemanın dediğine göre bir ay kadar bekliyormuş.hemen geri göndermiyorlarmış.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Ben bu gün Topkapıya gittim. ayın 11 ile 17 si arasındaki paketlerin sisteme girilmesinde büyük bir sorun olmuş. Ancak geçen cuma halledebilmişler. Gidip paketinizi alabiliyorsunuz. Tabi güzelce vergi ödedikten sonra :@
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benim paketi s.. ptt geri gondermis, normalde 1 hafta bekletilmesi gerekiyor. ama bunlar yarım gun bile bekletmeden iade etmisler.. verdikleri cevap bir yanlıslık olmus, gerekli yerlere sikayet ettim bu s... ama bi sonuc alcagımı zannetmiyorum :S
insallah sagsalim ulasır gondericiyede tekrar ups le kargolar....
konusu varken soriim ebaydan alışveriş yaptım 4 ocakta ordan gönderilmiş 14 19 ocak arası teslim edilme tarihi gözüküyor hala gelen giden yok usps den kontrolde 4 ocak olark gözüküyor ama PTT girip kontrol ettgmde kayıt yok diyor takip numarası LJ317676592US bunu verdiler ptt de çıkmıyor ama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)