ya bu çakma m3 'lere 50 küsür milyar para vereceğimize 35'e typer alır yeriz bu m3'çülerin hepsini 200'e kadar![]()
ya bu çakma m3 'lere 50 küsür milyar para vereceğimize 35'e typer alır yeriz bu m3'çülerin hepsini 200'e kadar![]()
bu 3.18 is lerin yakıtı ve yedek parça durumu nasıl bilgi verebilcek varmı...çokmu üzer yoksa normalmi...
o kaza o kadar abartılacak bir kaza değil sadece kaporta değişeni olmuş ki bu yetkili serviste düzgün bir işçilik ile olmuş..kimse motorun orjinalliğine bakmıyor o makinenin ciğeri önemli bence kaporta dediğin ne dirki..fiyat evet çok ama temiz bir M3'ü de kimse size 40bin tl den aşa satmaz.. bu temizlikte bir e36 manuel M3 ile ep3 stock type R 'ı arkadan itersin![]()
Simdi bu paralar verilmez kismi bu arabalar icin goreceli bir kavram. M demek para demek. Bir M toparlamak normal bir e36 toparlamaktan cok cok pahali ve de zahmetli. Bu resimlerden bakilirsa sasi ve motorda bir sorun yok yani alinmaya deger mantiken. He senin icin rahat etmez, ben kazasiz almak istiyorum dersen o zaman ayri ama su da unutulmamali ki kazasiz M3 bulundu diyelim ya da degisensiz veya tek parca degisenli, bu sefer de motorda veya aktarmada sorun olabilir. Belki yeterince bakimli degildir... vb. Sonucta alinan araclar 15 yasinda araclar ve gecmisi cok onemli M model araclarin. Bu aracin gecmisi temiz, bakimli, diri. Icine siniyorsa neden verilmesin? Merak, ilgi meselesi.
He bu arada, e36 M3 ile 330ci kiyaslanmayacak derecede farkli gezegenler![]()
///Mürüvvette endaze olmaz.
peki 3.18 mi 3.20 mi az yakıyor..kimileri 3.20 daha az yakıyor diyo ama bence temiz bir 3.18 daha az yakar gibi geliyor...birde o istisnalar nedir tam detaylı yazarmısın..çünkü bir kaç kere yöneldik ama hep acaba oldu aklımızda vazgeçtik yedek parça konusunda baya bir korkuttular gözümü..
Ben de gecen gün can sıkıntısından bakıyodum M lere.. Maviyi görünce bi ic gecirmistim.. Param olsa düsünmeden alırım yani, öyle söyleyeyim..
Bide şu gözüme carpmıstı benim..
http://www.sahibinden.com/tr_deki_te...XQQdisplayitem
m3 ...mı **** dağıtmış bundan büyük kaza ne olacakbu görüntüyü bende yakalarım,git topla güzelce bide detaylı car care tmmdır.saçmalamayın arkadaşlar 98 m3 74binde 52bin bide kazalı 11 senelik araba nerden baksan,en temizleri 40bin civarı,kmside 15-20bin fln deil koleksiyon arabası gibi...? .adam ya ruh hastası, yada satmak değil gösteriş için koymuş ilanı.o fiyatlara 330 ci cabrio fln var. 93 3.20 hoş gözüküyo.bide araçlar arası fiyat uçurumu var?nasıl araç bakıyorsunuz anlamadım?
318 daha az yakar ama 320ninde sesi yeter
balata-buji-filtre-kayış gibi parçalar ucuz
fiyatıyla beni en şaşırtan e36 coupe kapı fitili, tanesi 450
korkutucu fiyatlar fln yok bakım parçalarında. genelde daha evel hiç bmwye binmemiş insanların ön yargıları, söyledikleri milleti korkuyuyor
Yedek parca konusunda gayet iyi fiyatlari hatta gunumuz pejo, reno bu gibi araclardan daha ucuz bir cok parcasi var. Istisnai olan parcalar genelde aktarma (diff, saft, sanziman vb.) ve bazi kaporta parcalari. Ornegin arka M tampon yok, bulunmuyor. Orjinali bir teklik. daha ucuza da bulunabilir belki tamamen kara borsa. M Dikiz aynalari 400 lira... gibi.
Mor cok sevdigim bir abimin arabasi. Mazisi temiz ve su anda da temiz olan, bakir kalmis M3'lerden.
318is modelidir o dediginiz 140bg olan. 320'den daha cimridir tabii ki normal sartlarda.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Estoril E36 alacak olsam benim gözümde tek seçenek var
http://www.sahibinden.com/estoroil_e...XQQdisplayitem
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)