Değişik araçlar eklemeye devam ediyorum
şayin
beyazları dizdim yine
german style
![]()
trainer yardımı içi nteşekkürler akşam evde deneyeceğim![]()
civic coupe ve fiat 500 ün görünümü çok güzel,
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
teşekkürler... Bİrde bu araçları nerden indirdiğini bizlerede söyler misin_?bu sonuncu resimlerdekini ŞAYİN ve beyazları
![]()
gtainside.com burayı incelersen sol tarafta gta IV veya gta SA bölümleri görceksin ordan cars a girip istediğin model arabayı seçip oyuna ekliosun, eklemeyi de google da "gtaIV araba ekleme" yazarsan birsürü sonuç açarak görebilirsingta sa için daha çok tofaş var
tavsiyem... mc ceza nickli birisi uuraşıp duruyor şahinlerle
bende 124 çalıışyorum bakalım bitirebilirsem
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Arkadaşlar linkteki 512 ekran kartlarından önereceğiniz bir marka , model varmıdır acaba ??
http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/
Boxer in side
Uğur abi benimki 512 ama undercover'ı yükledigimde dona dona oynuyordum..Herhalde gta 4'de aynı sorunla karşılaşırım..512 degilde bence biraz daha üst seviyeye çıkart ben de degiştiricem ekran kartını
core quad 2.33 mhz
4 gb ram
640 gb hdd
ati 1650series 1gb ekran kartı
sanırım yeterli olur?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ahahaha özgür ezmis fotolar![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende çalışan oyun artık çalışmıyor...siyah pencere açılıyor ilk başta ve öyle kalıyor...format atmam gerekiyor herhalde...bu social club devamlı çıkıyordu karşıma onu sildim herhalde ondan mı nedir bilemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)