Güzel oyuna benziyor yükleyelim bakalım![]()
Güzel oyuna benziyor yükleyelim bakalım![]()
social club u sildiğin içindir büyük ihtimalle tekrar yüklersen düzelmesi lazım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2 tane torrent indirdim açmadı daemon ikisinidevarmı güzel hızlı bi torrent pm alsamda bende oynasam artık
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
torrent link arayanlara
http://www.divshare.com/download/10189702-638
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
win7 kulanıyorum bende,uac yazınca açması lazım
kullanıcı hesabı denetim ayarları ndan değiştiriceksin , uac olmuyosa böyle dene
sizin yüzünüzden sildiğim oyunu tekrar yükledim görev yapmak zor geliyor şimdiarabaları yükleyip gazlayayım sokaklarda yanlaması fena zevkli bu oyunda
![]()
Savegame isi zor, acaip bi sekilde kaydediyor cünkü.
Netten bulduklarını atınca calıstırmıyor.
ben zahmetli de olsa tariflerle ordan burdan kurcalayarak buldumen son çözümü lowridera sormuştum o da yönlendirdi hep aynı şeyler çıktı sonra ya allah diyerekten daldım çözdüm olayı
yani azimle araştıran duvarı deliyor
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Benim de oyun bitikti, yeni hdd icin tekrar kurcam oyunları savegame de almıstım bakalım calısacakmı?
Hos bitik oyun bi acıdan kötü, her görevde farklı arabalar denk geliyor daha güzel...
Trainer ile cözdük tabi ona da gerek kalmadı.
geçen hafta indirdim arba apaketini fakat anca dün oynayabildim . sanırım bende bir sıkıntı var, oyunda sadece kullandığın araba ve taksiler var etrafta. silip yeniden kurmayı denyeceğim , hiç keyifli olmuyor böyle. ve trafikteki arabaların sayısı da azaldı. ya taksi var ya da benim kulandığım arabadan .
beyler bir sorum olacaktı, şimdi oyunda bütün patchleri yükledim. fakat oyunda grafikleri biraz daha iyileştirmek için özellikleri arttırmak istediğimde oyun bana engel oluyor işte ekran kartımın limiti bu kadar anca bu kadar oynarsın demeye getiriyone yapmam lazım o engele rağmen arttırabiliyormuyuz?
Konuyu başından okumadım önceki sayfalarda yazıldıysa kusura bakmayın.Ps3 için hileler var mı? Araba cıkartma bölüm atlama vs vs
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)