son günlerde indirmek istedigim dosyalar genelde rapidshare olarak link verilmiş fakat hangisine tıklasam error veriyor bendemi sorun yoksa rapiddemi bu durumu bende vaşka yaşayan varmı![]()
son günlerde indirmek istedigim dosyalar genelde rapidshare olarak link verilmiş fakat hangisine tıklasam error veriyor bendemi sorun yoksa rapiddemi bu durumu bende vaşka yaşayan varmı![]()
bana hep akşamları oluyor o neden bilmiyorum akşam indirmeye kalkınca hata veriyor
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Rapidshare artık Free Download'da yamuk yapmaya başladı , zorla millete Premium Hesap aldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar resmen.Yok boş slot yok premium alın yok server dolu premium alın vs..
EMC
http://www.enterupload.com/ sitesine girin üye olun (ben üyeyim sakıncası yok tamamen ücretsiz)
daha sonra üyelik ile giriş yapın indirmek istediğiniz rapid linkini lech sekmesini seçerek url bölümüne yapıştırın upload diyin zaten ondan sonra olayı akışına bırakın
dakika 2000 kb ile upload yapıyor ortalama en baba dosyada 5 dk beklersiniz ama sınırsız indirme seçeğiniz olur ortalama 30 saniye beklersiniz![]()
Payment info yazan yere ekranda çıkan rakamları yazdıktan sonra yanındaki sekmeden hangisini seçicez paypal/ alertpal /webmoney
hepsini seçtim her resimdeki sayıları yazdıktan sonra Wrong captcha yazısı çıkıyor kaç kere denedim bi türlü olmadı![]()
Bende anlamadım orayı bos bırakyım upload etti filename diye bisey yazıyo ve altında error yazıyor fakat biyerde link falan bisey cıkmıyo..upload ettikten sonra ne yapcaz??
sitede bazen sorun oluyor
şu şekilde hata veriyor
Filename: xxx
Error: Unable to Leech RS links at the moment
Bildiğim kadarı ile enterupload olsun rapid8 olsun ufak dosyaları indirmek için işe yarıyorDeneyip de yüksek boyutlu dosyalar indirebilen arkadaşlar da hep RAR'ları açarken Arşiv hatası aldıklarını söylediler..Ama hepsi için geçerli mi bu bilemiyorum
![]()
EMC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)