Şuan Dunhill - Desire Blue kullanıyorum, tam bir f/p ürünü diyebilirimÇok tuttum kendisini
miss pera dan alışveriş yapan oldu mu? günlük kullandığım parfümlerden bir tanesi neredeyse bedava bir fiyata düşmüş. şikayet var da biraz okudum, genelde sahte parfüm yorumları var. deneyimi olan var mı?
Paco Rabanne Invictus da fena değilmiş şekerli gibi.
CK Euphoria Intense de aşırı yoğun kalıcılık isteyenler için birebir. Bileğime 2 fıs sıktım ertesi gün duş almama rağmen tam anlamıyla geçmemişti kokusu.
Kardeşime bi parfüm almam gerekiyor ama zamanım yok gidip bakmaya denemeye.İnternet üzerinden alıcam.Kokusu ağır olmayan ve kalıcı etkisi olan bi parfüm önerebilirseniz tabi varsa bide alabiliceğim bi site çok sevinirim.Kendi parfümüm haricinde bi parfüm kullanmadım o yuzden bi tercihyok kafamda
bir arkadasım Tommy Hilfiger, Parfum /5924010000 Tommy Brights önerdi
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Creed - Aventus'u kullandigimdan beri kadinlar cok farkli yaklasiyor bana. Parfümü Londra Harrodsdan almistim. Türkiyede varmidir bilmiyorum ama eger varsa, yani mutlaka almanizi tavsiye ederim. Cok parfüm kullandim ama bu harbiden cok acayip bisey...
Creed Aventus, "girl magnet" olarak nitelendirilen kokuların arasında ilk sıraya oynar.
Ama gel gelelim, Creed firmasının klasik muhabbetlerinden biri olan batch number olayı var.
Yani her mahsül aynı çıkmayabiliyor, seri seri farklılıklar gösterebiliyor.
Tr fiyatı en son 120ml için 750 lira idi, zam vs ile şimdi 800 küsürlerdedir tahmin ediyorum.
Abd'de grey market 200-250$arası bulunabilir.
Dolabımda eksik olmayacak olan kokulardan.
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Lacoste beyaz ve yeşil
CK one (yıllardır sever kullanırım)
CK euphoria
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
mizuda hepsiburadada falan fiyatlar neden dutyfreelerden bile ucuz bilen var mı?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
zorludaki beymende görmüştüm;
ama bunlar var bide siteye ilk kez rastladim
Creed Aventus EDP Erkek Parfümü Sipariş Fiyatı En Ucuz Creed Şikayet ve Yorumları
Experience is what you get when you don't get what you want.
Creed e o kadar para vericeksin ama batch kötüyse boşa gidecek. Almadan batch i öğrenip araştırmak lazım
Kutunun altında yazan lot numarası
Aventus batch numbers (Page 1) - Perfume Selection Tips for Men - Fragrantica Club
Creed lot numbers...SOLVED!
Aventus batch numbers
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)