Hugo boss bootle al kullan eger her gittigin yerde sormazlarsa haber ver parasini yollarim kardesim
Printable View
Hugo boss bootle al kullan eger her gittigin yerde sormazlarsa haber ver parasini yollarim kardesim
Versace eros u deneyen kullanan oldu mu veya beğendiniz mi ?
Bir kere hediye edilmişti Wilderness bayıldım o gün bu gündür onu kullanırım. Fiyatı uygun kokusu harika.
Bundan bir kaç tık önde gideni ise benim için Ricardo Veron :D Etkisi doğrudur yalandır göreceli ama kokusu süper.
CC Eternity AQUA
4 yıldır severek kullanıyorum.
misspera dan alışveriş yapan varmı aramızda ? Geçmiş sayfalarda tavsiye edilmiş ama hala güvenilirmi fiyatlar şaka gibi :soru:
Bvlgari Blue kullandım bayagi bi süre fakat son siparişimde gelen ürün tırt çıktı.Son zamanlarda aynı ürünü farklı yerlerden alan başka arkadaşlarım da aynı yorumu yapınca bıraktım artık.
Eskiden obsession night kullanıyordum onun da üretimi durduğu için kullanamiyorum artık.
Cartier geliyor yılda 1 kere yurt dışından arada onu kullanıyorum.
Yukarıda bahsettiğim kokuları bilenler az çok ne tarz koku kullandığımı anlamışlardır.Hafif ama belirgin kalıcı kokular genelde.Bahsettigim tarzda koku tavsiyesi olan var mı ?
Burberry london kullanan var mı? Bu parfüme geçecem lakin kış parfümü diye yorumlar okudum.
Burberry London
Gucci
Tom Ford Black Orchid
Dolce Gabbana The One.
Burberry London benim favori parfumum ve gercekten cok guzel. Kis parfumu oldugu dogru fakat sigara kullaniyorsaniz kesinlikle bu parfumu tavsiye etmem. Benim aldigim bilgi parfum sarap iceriyor dolayisiyla agir bir parfum sigara kokusu sinince dahada agirlasiyor :)
Arkadaşlar parfüm ihtiyacınız olduğunda özelden fiyat isteyiniz benden. Orjinal parfumleri uygun fiyattan temin edebiliyorum.
giorgio armani black code
Bütçeyi çok aşmayan hafif ve kalıcı bir parfüm önerisi alabilir miyim lütfen?
http://www.lidyana.com/nautica-parfu..._content=11902
tükenmiş,arastırırsan bu fıyatlara bulman mumkun,fıyat perfrm ıyıdır
dior homme clasic ve hermes en karizma parfümler bence