Hugo boss bootle al kullan eger her gittigin yerde sormazlarsa haber ver parasini yollarim kardesim
Hugo boss bootle al kullan eger her gittigin yerde sormazlarsa haber ver parasini yollarim kardesim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Bir kere hediye edilmişti Wilderness bayıldım o gün bu gündür onu kullanırım. Fiyatı uygun kokusu harika.
Bundan bir kaç tık önde gideni ise benim için Ricardo VeronEtkisi doğrudur yalandır göreceli ama kokusu süper.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
misspera dan alışveriş yapan varmı aramızda ? Geçmiş sayfalarda tavsiye edilmiş ama hala güvenilirmi fiyatlar şaka gibi![]()
Bvlgari Blue kullandım bayagi bi süre fakat son siparişimde gelen ürün tırt çıktı.Son zamanlarda aynı ürünü farklı yerlerden alan başka arkadaşlarım da aynı yorumu yapınca bıraktım artık.
Eskiden obsession night kullanıyordum onun da üretimi durduğu için kullanamiyorum artık.
Cartier geliyor yılda 1 kere yurt dışından arada onu kullanıyorum.
Yukarıda bahsettiğim kokuları bilenler az çok ne tarz koku kullandığımı anlamışlardır.Hafif ama belirgin kalıcı kokular genelde.Bahsettigim tarzda koku tavsiyesi olan var mı ?
Burberry london kullanan var mı? Bu parfüme geçecem lakin kış parfümü diye yorumlar okudum.
Arkadaşlar parfüm ihtiyacınız olduğunda özelden fiyat isteyiniz benden. Orjinal parfumleri uygun fiyattan temin edebiliyorum.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
giorgio armani black code
Bütçeyi çok aşmayan hafif ve kalıcı bir parfüm önerisi alabilir miyim lütfen?
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
http://www.lidyana.com/nautica-parfu..._content=11902
tükenmiş,arastırırsan bu fıyatlara bulman mumkun,fıyat perfrm ıyıdır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)