erkeklerde genellikle toilet oluyor kokuların kalıcı kokular genellikle baharat içerikli olanlar oluyor alırken parfum toilet ayrımı önemli bence
Black xs
Fahrenayt dior
Homme dior (parfüm)
Tous
Kenzo tüm serisi![]()
CK One
CK Be.
Black XS
Davidoff Hot Water
veee
CK euphoria.
enough ?
CK obsession var ama pek kullanmıyorum. Kışın, toplantıya gideceğim zaman klasik giyindi isem kullanıyorum.. Öncesinde duş almak duşta da CK Obsession duş jelini ve balsamını kullanmak da olmazsa olmaz..
Onun haricinde vazgeçilmezlerim Bvlgari Black ve Armani Code.. Hatta hizlial'da indirime girmiş, şu an sipariş verdim. Bir de Bvlgari Aqva Pour Homme ve paco rabanne black xs ekledim
Eğer ki duşumu Body shop white Musk ile aldı isem parfüm ve balsam olarak da mutlaka body shop white mask'ı seçiyorum. Duş jeli/şampuanını farklı parfümü farklı kullanmak negatif bir etki yaratıyor..
Aynı durum axe dark temptation için de geçerli.. Duş jelini, şampuanını ve deodorantını sevdiğimden parfümünü de aldım.. Duş jeli ve şampuandaki başarı parfümde olmadığından günlük kullanıyorum. Özel günlerin seti değil..
One million'u da unutmamak lazım, onu da kullandım uzun süre. Bitmişti, sipariş verdim..
Netice itibarı ile sıralama yaparsak
Armani code
Bvlgari Black
Body shop white musk
One Million
CK Obsession
Dark Temptation
Henüz denemediklerim;
Bvlgari Aqva
Black XS
hugo boss selection devam
üretimden kalkana kadarda başka bişey kullanmam
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Konu haziran ayından kalmış aslında hort da sayılmaz.Önerebileceginiz parfüm var mı ? Ya da güvenilir bir siteden getirtebilecegim bir internet sitesi ? Markafonide şu an kampanyada olan kokular var .
imzasız..
hermes her türlü yürür..1 haftadır simit ayran yiyorum en kısa zamanda alıcam inşallah
Bütçeni bilmiyorum ama kış için birkaç koku yazayım genel olarak..
Viktor&Rolf-Spicebomb (sadece sevilde var, iyi bir reklamla patlar)
Dior Savage edp (yeşil sıvı)
Guerlain L'instant Extreme
Dior Homme / Homme Intense
Ysl Rive Gauche /Body Kouros / La Nuit Edp
www.honda-tech.com
Armani code
jean paul
Paco Rabanne Black XS << bunu alalı 1 hafta oldu tek yorumum; FENALARDA!
paco rabanne one millione aldım 10 gün oldu gözlemlediğim genelde bayanlar koklamak için temas edicek kadar yaklaşmaya çalışıyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)