Scapture. Devamlı parfüm aldığım bir yer var bunu tavsiye etti. Kullanmaya başladım geçen cafeye gittim, cafedeki görevli bayan kokunuz çok güzelmiş falan dedi şaşırdım![]()
Scapture. Devamlı parfüm aldığım bir yer var bunu tavsiye etti. Kullanmaya başladım geçen cafeye gittim, cafedeki görevli bayan kokunuz çok güzelmiş falan dedi şaşırdım![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
@Melih-Ö
Sculpture olabilir mi acaba o koku, yanlış mı yazdın acaba ?
Şöyle de bir ukelalık yapayım
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
1. 212
2. bvlgari aqua
3. kenzo air
4. armani code
en sevdiğim ve sürekli kullandığım kokular![]()
SM PERFORMANCE
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bugün kız arkadaşım bana tomford siyah orkide almış. Biraz ağır geldi yazlık fresh bi tadı yok..Tekinacardan almış netten fiyatına baktımda yarın mecbur sıkacağımAyıp olur.
Az önce bende baktımda cidden ayıp olurmuş![]()
Bu arada orjinal olarak burada deneyebileceğim parfüm yeri yok.Hiç birininde kokusunu bilmeden tavsiye üzerine de netten almak istemiyorum.Ufak şişelerde falan orjinal şekilde satanlar oluyordu sanırım o şekilde alıp denemek mantıklı mı bulunur mu?
Sculpture nasıldır armand'ın yanına onu alıyım ozaman ?
O konuda haklisin tabi. Parfum konusunda bircok kisi markalara yaniliyor. Ince eleyip sık dokumak lazim secim yaparken.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
sculpture tavsiye ederim uzun süre kullandım mümkün oldugunca gerçek bulmaya çalışın kalıcı bir koku ve ağırda değil
abercrombie fierce cologne de tavsiye ederim oda kalıcı ve farkediliyor hemen bu aralar bulamıyorum yanlız ebay de sahteleri bolorjinal ulaşabilceğim bir yer tavsiyesi olan varmı
Ben ilk defa ve rasgele parfüm aldım.Onlarda 1.kalite diye satılan ürünlerden.DG The One artık ne kadarı gerçekçiyse bir tek o hoşuma gitti şansıma
Bitti tabi şuan parfüm arayışındayım ancak yukarıda dediğim gibi olmadıktan sonra ister istemez alamıyorum.
Ramo kardesime bak bee tavsiye de verirmis
Moruk ben sana fierce i bikac aya cozerim beklersen.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Sen bana istiyorum demedinki geldi kolpa cikti dedin
Sana ayarlicaz guzel seyler tetikte kal![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Sculpture 100luk sise icin 60/70 liradan fazla ucret odemeyin, ucuz bulamiyorsaniz bana danismak serbest.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)