burberry, eskidir ama mükemmeldir![]()
Konuyu guncelleyelim guncel yaz kokulari devam olsun
Ayrica dolma parfumdede guzel kalici olanlardanda tavsiye alsak fena olmaz.bu avonuda merak ettim denk gelirsem bi koklayayim
kalıcı yoğun koku istiyenler mutlaka tom ford black orchid eminim önceki sayfalarda söylenmiştir yanak tan öpüştüğünüz bayanın saçına dahil siniyor mübarek,biraz ağır olması ve bağzı mağzalarada bayan bölümünde satılması dışında sorun yok![]()
Bulgari aquanın mavi renklisi tam yaz kokusu
Bu dediklerinizin dp de falan dolma hali nasildir valla 30 tl den fazla parfume vermedim tarzim degil en pahali parfumum adidas ti![]()
Valla orjinalini almak biraz anlamsıZ, gucci mallık edip en baba 3 parfumunun uretimini durdurdu ve simdi traş kokuları piyasada.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Beyler uzun süredir Pino Silvestre kullanıyorum, gayette memnunum. Çevremdekilerin birçoğu bu kokuyu beğeniyor.
Doğanın vahşiliğinden ilham almış bir İtalyan parfümü.
Doğa kokusunun en başarılı yorumu çam ağacından esinlenerek ferahlık ve rahatlık duyulmasını sağlayan geçmişten günümüze, güncelliğinden hiç ödün vermeden uluslararası zevklere hitap eden bir koku.
Tavsiyemdir.
![]()
Yazayim diye girdim mesajini gordum.Oyle ki gunduz yaz sicaginda 4-5 fis kullanin abartmiyorum 7-8 metreden soran oluyor.Gece daha serin havada 5-6 fis kullanin 2-3 cildinize 2-3 tshirtunuze siz alisinca kokusu gitmis sanarsiniz obur gun t shirtu koklayin sanki o an kullanmis gibibiraz pahali denebilir orjinali 100 ml 350 TL civari ama az skin yeterli.ama acigi bile denemeye deger bence.Ilk kokladiginizda yaniltabilir cunku tarzi unisex ama bir kac dakika sonra kesinlikle erkek olarak memnuniyetiniz basliyor.
Black orchid 2/3 fiyatına veririm isteyen olursa. Parfüm satışı yasak forumda ama teklif iyi. Neyse yogi görmeden kaçtım
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
son 5-10 şişedir black xs, arada l'excess diye daha şekerlisi çıktı ama favorim black xs.
Coskun ARIKAN
euphoria men , terre di hermes , hugo boss elements of aqua
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)