hügoboss
caldion
hügoboss
caldion
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Hermes İntense
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
yaklaşı bi 6aydır givenchy play kullanıyorum,fresh güzel hoş bi koku kımıl kımıl![]()
- K -
________
Dr.Ecu
yaz paco rabanne ultraviolet
kış paco rabanne black xs veya one million
hepsiburada.com da satılan parfümlerin orjinalliğine ne kadar güvenebilirim?
bellamoda ve mizuyuda ekliyelim bu soruya..bide %100 orjinal sattıgına emin oldugunuz yer varmı diye soruda sorayım?
remaps.tr & Turbo Zone Garage
valla dün tekin acar ve sevile gittim bi şok daha yaşadım benim D&P den 10 yıldır aldığım joop night flight artık D&P tarafındanda üretilmiyomuş bende orjinalini araştırdım bu bahsettiğim sitelerde mevcut fakat öğrendiğim şuki parfüm 10 yıldır üretilmiyomuş
mizu ya telefon ettim dedimki genelde ürünleriniz eski tarihli oluyormuş dedim yok efendim öyle vay böyle dediler tamam dedim sipariş vermeden bi sotuyum tekin acara vs öğrendiğim 10 yıldır üretilmediği
şimdi bu parfüm 10 yıldır üretilmiyosa bu adamlardaki ya sahte yada 10 yıllık mal ki bana soracak olursanızz %99 sahte.ebayda 10 12 dolara satılan ürünlerden diye düşünüyorum.
sıradaki sorum ben bu parfümün esansını falan filan bulabilrimiyim evde nasıl kendim yaparım?10-11 yıldır sadece bu parfümü kullanıyorum ve bırakmakta istemiyorum bu işi nasıl çözeriz biri bi yardımcı oluversin.
sitede parfüm yapımı yahut malzemeleri bulabileceğimiz yerlerin falan olduğu bi konu varmıydı benmi yanlış hatırlıyorum bu konuya biraz baktım bulamadım başka bi konumuydu acaba?
Bellamola Mizu'ya göre pahalı ama. Benim aldığım parfümden örnek verecek olursak ;
BellaMola | Clinique - Happy for Men
Clinique Happy For Men Erkek Parfüm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)