aklıma lise yıllarımda suet cat lerini silgiyle silen sınıf arkadaşlarım geldi![]()
aklıma lise yıllarımda suet cat lerini silgiyle silen sınıf arkadaşlarım geldi![]()
Çözme işi değil size zahmetsiz ve az masraflı temizleme yöntemini söyledim 12 senedir bu mesleği yapıyorum parekende ayakkabı satış mağazalarımvar bunun gibi ürünler satıyoruz.
Göki senin sorununa gelince geçmiş olsun yağ lekesi kesinlikle nubuk ve yada süet ayakkabıdan çıkmıyor derinin içine işliyor botun ne renk bilmiyorum ama yağlı deri cilalrı var onunla botunun rengini koyulaştırarak sorunun çözebilirsin.
komik ama balatasıpreyi baya iş görüyorhahaha
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bildiğin saç şampuanını alıyoruz scotch bride a orta derecede koyuyoruz sonra dvmlı akan sıcak suyun altında kopurtuyuoruz..suyun altında çekiyoruz yeşil tarafı ile süngerin iyice bir temizliyoruz ondan sonra sıcak su altında guzelce duruluyoruz ve kalorıferın ustune bırakıoruz kuruduktan sonra silgimizi alıp ustunden gecıyoruz sonra fırcamızla 10 dk kadar guzelce fırcalayıp spreyini 15cm uzaktan sıkıp tekrar kurumaya bırakıoruz sonra ufak bır fırcalama ıslemı dahave sanayide yağ olmuş timber bile ilk günkü kadar güzel oluyor
=
yaaa varya seviyorum bu siteyi yagoogle yazdım timberland nasıl temizlenir diye ilk başta techtukey çıktı işimede yaradı saolun beyler temizlik setini kaybettim bulamıyorum
hortlasında üyeler faydalansın madem![]()
tekstil terbiye/apre işletmelerinden su/yağ/kir itici apre vermek için kullandıkları üründen çok az bir miktar temin edilirse gayet güzel eski su iticiliği kazanıyor. eski timberlandde denemiştim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)