bnce yazık araca ama kime ne araba sonuçta çokta bi farkı yok
bnce yazık araca ama kime ne araba sonuçta çokta bi farkı yok
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
devletimiz utansın bizi bu hallere düşürünler utansın kıbrısta 16 17 yaştagi gencler typer lara deli gibi arabalara biniyor biz burda az yakıt harcansın diye lütfen peşimden gel taktırıyoruz yane lpg
sportifliğe aykırı
madem az yakan bişi istiyorsun git punto 1.3 multijet al
ayrıca kıbrısda su anda 1.90 tl imiş benzin
ve türkiyeden gidiyor
resmen bizi ....yorlar..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Vti a yazıksa buna napmak lazım
You might recall the AC Schnitzer crew trotting out a particularly gaudy BMW 3-series coupe in Frankfurt called the GP3.10, powered by a V10 engine pulled from the M5/M6 running off liquefied petroleum. While the styling of the Bimmer caused a few of us to inadvertently gag while patrolling the floor in Germany, its performance potential – 552 hp and 400 lb.-ft. of torque – showed promise.
Fast forward a few months later, and according to the Schnitzer folks, the GP3.10 set the world record for the fastest gas-powered car in the world. The coupe was brought out to the 13-mile Nardo test track in Southern Italy where it laid down a terminal velocity of 318.1 km/h, or 197 mph. While that's a feat unto itself, even more surprising is AC Schnitzer's claim that some of the technology will filter down to the tuner's products in the future.
1881 - 193∞
bence bunda gülünecek , yadırganacak birşey yok , herkesin durumu kendine göre farklı şuan benzin nerdeyse 3.7-3.8 TL civarında , adam vti a lpg taktırdı die horgörülmemesi gerekiyor bence , şu yorumlar da yanlıs ; '' madem LPG takacan niye vti a biniyon ! '' , '' madem tüp taktıracan git şahin doğana bin '' vb .
yapmayın arkadaslar , lpg taktırması bence gayet doğal çünkü benzin bu fiyattayken o arabaya binip gezmek çok zor bir hal alıyor gerçekten .
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
Yadırgayanlar adamın yaptığı tasarrufu cebinden mi karşılayacaktı merak ettim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben kesinlikle takmam ne gti a ne vti a ıvıra zıvıra.Ama kesinlikle yadırgamamda.
Adam aracını seviyodur satıp başka bişey almak istemiodur takmıştır kalkıpta bişey denemez.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
arkadaslar takmış olması cok normal benzin olmuş 4 lira.eminim düşünmüştür takmadan önce satıp baska bişi mi alıım die.sonra kendi bildiim arabam dierek çakmıştır tüpü yadırganacak bişi yok.eger lpnin litresi 4.5 lira olsa vay kaliteli yakıt die hepiniz takardınız.
tekniğe girecek olursak sonuçta hepsi hidrokarbon.hepsinin farklı yanma özellikleri var ama atıyorum lpgyi aem ile kontrol ediyorsunuz tum ateşleme egzantirk timing vırık cırık herseyi lpgye göre yaptın.benzin sistemini de kökünden söküp attın çöpe.pekala benzinliye kök söktürebilirsiniz.hem ucuz hem de kaliteli yakıtla çalışan bi arabanız olur.
subi & suzi
vala bu pahalılıkta yapacak bişe yok benzin kol gibi girio doğrusu bu ben dizel golf aldım vala rahatladım zaten esayla gezmiom vti de vtec aça aça benzini içime kaçırıodu olur böle şeyler adamlar x5 e takıolar onlar 300 500 binler veriolar onlar nie tüp takıolar..
türkiyede m5e tüp takıldığını duydum vti nedir :S
özel araba ? vtec ???
tamam vtec güzel turbolandımı iyi işler çıkar hoşturda abartmıyalım...
özel arabalar klasmanına uzaktan yakından yaklaşamaz.
benzn fiyatları pahalı gelmiştir mal sahibi bunu yapmıştır. Her vtec turbo olucak diye bi kanun yok ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)