hayattan beklentilerim olduğu için elimden geldiğince hayattan beklentisi olmayan insanlarla uğraşmamaya çalışıyorum ve genel anlamdada sakinim kim naparsa yapsın
Printable View
hayattan beklentilerim olduğu için elimden geldiğince hayattan beklentisi olmayan insanlarla uğraşmamaya çalışıyorum ve genel anlamdada sakinim kim naparsa yapsın
taksi ve otobüslerden dolayı bazen asabi olabiliyorum. genelde asabi olmuyorum trafikte.
Tek başınayken sakin olunabiliyor da yanınızda bi bayan,eşiniz,sözlünüz veya kız arkadaşınız varsa çok sakin olunamıyor.
normalde akıllı uslu giderim max 2500 devir
ama bazen oluyor dozer gibiyim altımda güçlü yüksek birşeyle olsa nonstop trafikte önüme geleni ezmek istiyorum :D
eskiye oranla melek gibiyim artık :D
eskiden çoğu zaman birine darlandımmı hakikatten durdururdum yada canafar gibi yoldan falan atardım adamı :D
şimdi kimseyi iplemiyorum kolay kolay kendi yolumda gidiyorum
istediginiz kadar sinirlenin ama bunu karsiya gostermeyin, kafanın ustunde saçın var diye kavgaya girebilirsiniz, arkadan gelen biride sokuverir bıçağı!
arabaya binince sanki düğme var gibi otomatikman piskopat oluorum :D
kesinlikle öyle artık kimsenin psikolojisi belli değil neyin nerden çıkacağı hiç belli değil hergün haberlerde onlarcasını görüyoruz ota b.ka adam öldürmek yaralamak o kadar kolaylaştı ki :(
Dünya tkime merkep dötüme modeli hiç sallamam trafikte olanı biteni ben yoluma bakarım :)
Walla sık sık sinirleniyorum ve küfrediyorum.En cokta şeridinde gitmeyenlere ve sol şeritte aynalarına bakmadan gidenlere kılım.Orta şeritlerden sakin sakin giderken arkadan gelip tamponuma yapışanlara yada yavaş gidiyorum diye sellektör atanlara uyuz oluyorum illa gel ağzıma yüzüme makasla tamponumu yala geç gazla diyolar ya :)
Ama favorim değişmezim en sevdiklerim fıskıyelerinin ayarı olmayan camını yıkayacak diye sağa sola su püskürten ve camına suyun gelmediğini göre göre basmaya devam eden mahlukatlar.Bigün gırtlağını sıkacam birtanesının ohhh bu kdr :hahaha:
Sinirlenseniz bile bunu dısarıya tasımayın, eskisi gibi delikanlılık falan sökmüyor artık.
5dk erken gitcem diye, yola önce girmek icin canınızdan olmayın.
eger günlük yaşamına etki eder hale geldiyse siinir durumu bi doktora baş vurmakta fayda var ama sadece arabanın icinde ise gayet normal
ben trafikte alayına atar gider yapıyorum. Asla küfrü esirgemem. Biri ardımdan sellektör yaptıysa mutlaka durdururum nedenini sorarım. Ancak çok tatsız şeylerde yaşamadım değil;
birinde adam transit baktım 2 kişiler, adam hayasızca sürüo. önüne kırdım durdurdum indim arabadan ana avrat küfrediorum, adamlar kayar kapıyı bi açtı, meğer arka amele doluymuş, ben küfrederek patiyle karışık vın tabi.
bi diğeri dün akşam oldu. adam 10 la gidio sağına soluna bakıo, ben tam sollucam oda bastı gaza karşıdakine sokudu beni. Bende asıldım kornaya ama geçtim. Sonra sellektör çekio,... durdum geri geldim "nie sellektör çekiosun" dedim. "adam ol" dedi. adam 50 yaşında kelermiş bide beyaz saçlı. yanındada uzun saçlı hipi tipli bi çocuk var, arkasında eşarplı bir kadın. dedim "sana şimdi adamı bir gösteririrm..." ---"hadi göste bakalım" dio adam yaaa :D yanindaki zibidide " nedir problem arkadaşım, gitsene yoluna" dio :D ben gene lugatı açtım hanginizi döveyim a....q die. bastım gittim. ama acısı hala içimde :D
Yapmayın özellikle yanınızda başkası var ise. Ben geçen gün kafami s.kim dalaşıyordum birileri ile ama yapmayın arkadaşlar o. çocukları ile uğraşılmaz. Olan sinirlerinize oluyor neden inip böyle gözünün akını dökemiyorsun içinde kalıyor onal sinirlerine oluyor kendini yıpratıyorsun.
Kendimi bazen evlenmeden önceki halim gibi görüyorum öyle davranıyorum aman arkadaşlar yanınızda birisi varken kesinlikle dalaşmayın.
He yanınızda erkek olur arkadaş kardeş inin o zaman maximum 5 dakika bitirin işi binin arkanıza bakmadan devam edin.
Olay yerinde kamera yoksa bi s.kim kanıtlayamaz oç ları.
ben gayet rahatım valla ızmır trafıgınde . hııııc oralı bıle olmam kımse durupta bısı dese keske . zaten yolda tır devrılse ıstanbul kadar trafık olmuo Bıtek yagmur yagdıgında Camlar bugluyken cok asabı oluorum nedını bende bılmıorum :D
bole g... bole y.... tabirini cok uyguluyorum, onume kirana selektor ve korna caliyorum artistlik ederse bodozlama onune kiriyorum veya yoldan cikariyorum cussem ile, dun rumeli hisari sahilde tek serit yol, 60 la gidiyroum kiz arkadasim yanimda sohbet ediyoruz, arkadan bi sedan yeni civic selektor atip duruyo elimle gec gec isareti yaptim lavuk korna caldi uzunca bende cami acip sovdumde duymadi dana heralde, kiz arkadasim sakinlestirdi, ozellikle taksicilere ve dolmusculara uyaniklik edip one gecenlere emniyetten veya aradan kaynak yapanlara uyuz olup yol vermiyorum, veya inat edip bi yere sapacakken yol vermeyen itogluitlerinde agzina kiriyorum sikisik trafikte sinyali gordugu anda one atliyan okuzlere uzunca selektor yediriyorum, tek kotu yonum makas atan bir arac gorsem (marka model farketmez sinif farkini goze almadan) direk yapisip eline vermeye tesebbus ediyorum, benden yavas hizli farketmez, durakta indirecegi yere yolun ortasinda durup yolcu indiren ve trafigin akisina eden otobuslere korna ve selektor senfonisi yolluyorum, ha bu arada arka sisini yakanlara uyuz oluyorum, bide sap sap dolusup arabaya kiz arkadasima abazan abazan bakan denyolarin ustune cikasim geliyo jip ile... simdilik bu kadar....kisacasi trafikte yukardan bakan tiplere (tamam jiple geziyoruz ama) kendini bi b.k sananlara kil oluyorum...
ha bu arada oyuncak tabanca aldim boncuk atan gercegine benziyo baya, direk camdan gostericem sayica fazla 5 10 kisi tek kisiye inip artistlenenlere veya bicak cekenlere . denemenizi tavsiye ederim
yakindada gercegini alicam ruhsat alip, babam ayarlicak ama basima bela alirim o yuzden bi sure boyle..
genellikle sakin kullanırım. fakat 1 km öteden sellektör atarak gelenlere illet oluyorum illet.. sanki biyerine bişey sokuyormuşuz gibi durmadan atıyor :) hayatta yol vermiyorum yada geçebileceğim bir araba ise yol verip arkasına girip aynı hareketi yapıyorum :) ha birde 2 şeriti ortalamış gidenlere uyuzum yanlarına girip zorla tek şerite sokturuyorum fantezi yapa yapa :D
sakın olmak lazım arkadaşlar pozitif bakmak lazım herşeye insanların ne ile karşılaştıkları hiç belli degil kimisi eşiyle kavga edip çıkıyor yola kisimi vefat haberi alıyor kimisi işten kovulmuş geri geliyor vb olumsuzluklar yaşanıyor hayatta. burada yapılması gereken tek şey düya szin etrafınızda dönmüyor herkesin sorunları var ve hr an olabilir.
o yaptı bende yapayım gibi davranışlarla devam edilirse hayatta düzelmez bu trafik. bırak tarafigi hayatın sonlanabilir. o önümenkırdı bende onun önüne kırdım diye düşünen arkadaşlar kendi hayatlarından başka kaç kişinin canınnı tehlıkeye sokuyor düşünsün kişi kendisini egitmeli saygılı olmayı saygı duymayı ögrenmeli.
bende birşey yazmak istiyorum..
önümdeki aracın önü boşsa ve gitmiyorsa önümdekinin de suçu vardır, önündekini sıkıştırmadığı için diyerekten onu da sıkıştırıyorum....
hayatı film tadında yaşa bakalım nereye kadar gidecek bu durumun...
gereksiz işler gerçek silahla dolaşan birine silah çek bak bakalım noluyo
silah hayatta almamda bulaşmam ne insan tipleri gördüm araba kullanıyolar küfürle bitmez herşey
hayattan zevk alın kimseye uymadan devam etmek gerekir
önüne kırmak falan Allah korusun kimin ne oldugu belli değil
zaten 1 sene icinde tasima ruhsatim olucak, sozu var pederin... ama Allahima dua ediyorum kullanmak zorunda kalmam insallah
Ya bak abini dinle gerek yok hemde hiç :) Bak bizim ailemiz var hayatımız var daha uzun ömür süreceğiz Allah cc kımet ederse ama bu şekilde şakası bile kötü. Bugun öyuncak yarın gerçeği mesele adam korkutmaksa vaz geçelim en azından ben vaz geçtim zira elime birşey geçmedi. Artık daha akıllı davranıp gereksiz maceralara girmiyorum gereği yok. Keşke bize de böyle nasihat etselerdi en azından bir 20 dikişten kurtulurdum :cool:
silah cok kotu bisey bende asla tasimak istemem ama baskasi tasiyinca ben olucegime o olsun mantigi ile bizde tasimak zorunda kaliyoruz.... kimin nesi var belli deil adam beni vuracagina ben onu vururum daha iyi ama yuzde 90 it kopuk gibi silahsiz birine silah veya bicak yada sopayla dalicak kadar kari kilikli degilim..