AllTerrain Nickli Üyeden Alıntı
bole g... bole y.... tabirini cok uyguluyorum, onume kirana selektor ve korna caliyorum artistlik ederse bodozlama onune kiriyorum veya yoldan cikariyorum cussem ile, dun rumeli hisari sahilde tek serit yol, 60 la gidiyroum kiz arkadasim yanimda sohbet ediyoruz, arkadan bi sedan yeni civic selektor atip duruyo elimle gec gec isareti yaptim lavuk korna caldi uzunca bende cami acip sovdumde duymadi dana heralde, kiz arkadasim sakinlestirdi, ozellikle taksicilere ve dolmusculara uyaniklik edip one gecenlere emniyetten veya aradan kaynak yapanlara uyuz olup yol vermiyorum, veya inat edip bi yere sapacakken yol vermeyen itogluitlerinde agzina kiriyorum sikisik trafikte sinyali gordugu anda one atliyan okuzlere uzunca selektor yediriyorum, tek kotu yonum makas atan bir arac gorsem (marka model farketmez sinif farkini goze almadan) direk yapisip eline vermeye tesebbus ediyorum, benden yavas hizli farketmez, durakta indirecegi yere yolun ortasinda durup yolcu indiren ve trafigin akisina eden otobuslere korna ve selektor senfonisi yolluyorum, ha bu arada arka sisini yakanlara uyuz oluyorum, bide sap sap dolusup arabaya kiz arkadasima abazan abazan bakan denyolarin ustune cikasim geliyo jip ile... simdilik bu kadar....kisacasi trafikte yukardan bakan tiplere (tamam jiple geziyoruz ama) kendini bi b.k sananlara kil oluyorum...
ha bu arada oyuncak tabanca aldim boncuk atan gercegine benziyo baya, direk camdan gostericem sayica fazla 5 10 kisi tek kisiye inip artistlenenlere veya bicak cekenlere . denemenizi tavsiye ederim
yakindada gercegini alicam ruhsat alip, babam ayarlicak ama basima bela alirim o yuzden bi sure boyle..