Saglik problemin icinde hacettepeye devam etmeni tavsiye ederim![]()
Sayfaların hepsini okumadım ancak 3-4 ay önce bişeylere çok canım sıkılmıştı,saçlarım falan dökülmeye başlamıştı üzüntüden stresten.sol omzumun üstünden dirseğimin biraz altına kadar..
ince ince sızı şeklinde ağrı giriyodu ki acıdan ağladığımı çok bilirim.
yaşam hastanesi,devlet hastaneleri medical park aklınıza hangi hastahane gelrse gittik.
bi çözüm yok.
zamanla geçti kendiliğinden.. ama çektiğim acıyı ben bilirim.
buna benzer olma ihtimali yüksek sanırım yani kol falan diyince bu geldi aklıma.
çok geçmiş olsun..
Mert Songül ART
Try to use your imagination
fizik tedaviye gittim geçici süre geçirdi ağrıyı. kolumu hareket ettirmiince belli süre snra diniyo gbi oluyo. bitanesi omzumda kas alanının dar olduunu söledi werdii ilaçları kullandm ama geçirmedi fln :/
çk tşk ederm.
o ihtimal çoktan elendi bardak çektk banamısın demedi kulunç dolu hatta snirlerin üstünde oldğunu idda etti fizyoterapist onn içn snirlerimi aldırmam lzm.
eet drek ztn sol kol diince boyun fıtığı oraya vuruyo dediler mr temiz çktı ama
kuzu bni kuaför kesmiyo
bn kızlığın getirisi çok fzla bşi ypmıoum pztesi annemle gtçez bni götürüo rapunzel olmşum kestirticek ama yok bna daha fazlası lzm böle parçalamam fln lazm yani onları.
yavrucomen ona çok deli gbi dikkat ediyorumm yaa kulunçlar var 1 i 5 yapmasın die tedavisi nedir beyim![]()
geçmiş olsun kaslarını kltür fizikle germen sonucu bi rahatlama oluyosa o yolda çözüm araman fena olmaz ısıtmak,germek bi de güzel masaj rahtlama sağlayabilir aynı zmanada ne yaparsan yap iyi geleceğine ikna etmeyeçalış kendini sürekli oluyosa sürekli yaptığın ama farkında olmadığın bi hareketin sonucu olabilir örn: uyurkenki tepkilerin gibi
ECUTECH İstanbul
aşaa sıhiyeye inmem içn sevk lazm bizim ordan. bakim gidicem bizim okulun ortodontistine ama oda psikolojik derse bni sinirlendirenleri parçalıcam yani canımdan can çkıyo resmen aarıdan yaa sol kol pert yazı yazamıyorumm tuwalette bile skntı çekiyorum ya banada yazık ama ne istiyolar bendenn 1 de diill 7283729749274 tane kişi resmen
hadi yatın saat 4e geliyo yrn çözmeye dvm ederz![]()
Psikolojik birsey degil bence.Genel olarak artik ne zaman birsey bulunamazsa psikolojik diye gecistiriyorlar.Elindeki MR'lar guvenilir olsun kontrastli felan cektir hatta.
R-Turbo
geçmiş olsun hastane falan uğraşma bnce eyer çok şikayetçiysen doktordan medet umamışsın psikoloğa gitmelisin![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
yaw sinirseldir eski kızarkadaşımı dövüyodu az kalsın haha![]()
ne zamandan beri ağrın var,ağrını neler arttırıyor ya da azaltıyor?,Ağrıyan kolunda güçsüzlük,kuvvet kaybı,uyuşukluk oluyor mu?Boyun ve omzunu yaralayacak herhangi bir travma geçirdin mi?
Annemde var belki seninkide budur :
http://www.saglikbilimi.com/tenisci-dirsegi/
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Bir arkadaşımda da aynı sorun var onun da beli sürekli ağrıyor fakat sebebini bulamıyor dr lar. Yapılan tek şey psikolojik tedavi.... Öncelikle iyileşmeyi gerçekten istemen gerekiyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)