vefatına üzüldüğüm tek sanatçı..
Geçenlerde Ahmet Bey'in ceketi şarkısının klibini izledim, gözlerim doldu, su yasadigimiz üç günlük dünyayı bu kadar güzel anlatan bir şarkı var mıdır acaba...
Huzur içinde yatsın inşallah. Yeri doldurulamayacak bir sanatçı kesinlikle...
Mekanı cennet olsun çocukluğumuz onun güzel programlarıyla geçti
Can bedenden cıkmayınca, daha ötesi yok bende![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
https://www.facebook.com/NationalTur...3901107963522/
Vefatının 17. Yılı
![]()
Allah rahmet eylesin, çok değerli sanatçılardan biriydi. Öldüğü günü hatırlıyorum, otobüsteydim kadının biri 'Gülpembe' şarkısını açıp otobüstekilere dinletmişti. Mekanı cennet olsun.
bi ahmet kaya bi kemal sunal bi barış manço nun ölümü çok üzdü beni ünlü insanlardan..
mekanı cennet olsun temiz kalpli bi insandı bildiğimiz kadarıyla.
''sanatçıydı'' , allah mekanını cennet eylesin onun şarkılarıyla büyüdük. yaptığı t.v programlarıyla kültür elçisiydi , çocukların barış abisiydi , adam olacaktı çocuklar. babacandı , hoşgörülüydü , ileri görüşlüydü , iktidar yalakası değildi atatürkçüydü. bıraktığı eserler birçok dilde yorumlandı. geride bıraktığı onlarca ölümsüz eser hala herkesin dilinde. o gerçek bir sanatçıydı. şimdiki sanatçıyım diye geçinen soytarı kılıklı popçuların türkücülerin 100 tanesini toplasan bir tane barış etmez. allah tekrardan rahmet eylesin.
Bayadır aynı şarkıları söylüyor ama hala aynı yakınlıkta Barış Abi bana.
Mekanı cennet olsun!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Allah rahmet eylesin.
7'den 7'ye herkeste güzel duygular bıraktın. Bir nesli güzel şarkılarınla büyüttün.
Yaz dostum yoksul görsen besle kaymak bal ile
Yaz dostum garipleri giydir ipek şal ile
Yaz dostum öksüz görsen sar kanadın kolunu
Yaz dostum kimse göçmez bu dünyadan mal ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)