best kankam halil o güç düşüşü niye yaşanmış ya aradaki cahilliğimi mazur görsonuç olarak ben eziğim öğrenmem lazım ki ondan sonra bende araba yapınca bilmeyenleri ezeyim
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Zannetmiyorum kimse aracin nasil yurudugune ve harcanan emekle yapilan ar-ge ye dil uzatsin. Oyle anlasiliyor olabilir ama su konuya yazan kimse yukarida yazdigimin aksini dusunmuyordur eminim. Kisinin oncesi belli, karakteri belli, cevresindeki insanlarin gorusleri belli, nedir bu burjuva tavirlari ne gerek var? Biraz daha samimi olmak gerek bence. Volkan bey ayni uslubu kullansa bu kadar batmaz kimseye, sonucta yaptiklari, bilgisi, sahsiyeti vs vs bilinen saygi duyulacak bir insan sahsen taninmasa bile. Sadece halile degil genel olarak yazdim yukaridaki burjuva olayinihalil onceden daha samimiydi telefonda bi mevzu olmustu bi kere keske o halil yazsa buraya
![]()
ben burada tunaya destek amacli +1 dedim ve forum sadece +1 kabul etmedigi icin smiley ekledim, yanlis anlasilmis galiba, maksat komik buldugumdan degil, destek verdigim icin.
musuait olursam mert beyin dyno teklifini zevkle kabul ederim, bu kadar talepden sonra cikmamak olmaz. herkeze iyi gunler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)