aracın krom jantı vardı bodrumda satıldı bırıne sonra o eleman naptı bılmem ama temız gıbı
aracın krom jantı vardı bodrumda satıldı bırıne sonra o eleman naptı bılmem ama temız gıbı
www.honda-tech.com
Araç temize benziyor ama kapalı kutu
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ıkı farklı arac heralde ondan ?
veya boyadan dolayı sonra oraya monte boya onemlı degılde hasat olmasın o model arabada boya olcak halıyle
bu araç bir ara gaziemirde geziyodu burdada satılık ilanı vardı kendimi bildim bileli satılık ve fiyat yükselmiş eğer yanılmıyosam
Kanka girme uzak durkonuşuruz detaylı müsait olduğunda.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
http://www.sahibinden.com/96_model_v...XQQdisplayitem
al kardesım hasarsız degısensız cıcek gıbı garantılı araba uzaklarda aramayın...![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
walla moruk herhalde sacma sapan rakamlar yazmam gerekıyor,yasa arabanın bı arızası olması yurumemesı gerekıyor...yada forumda olay cıkarmam gerekıyor..kaldıkı arabamı deneyıp gectıgım arabaları yazsam hakkaten buyuk olay cıkarda neyse...kokmus malımız yok kapının onunde duruyor dursun...
hımmmm o zaman uzak durmak lazım : )
tunay kardesım ben kafa kafaya takas kabul ettı dıye dusundum ondan yoksa arabanın masallahı var referanslarıda var![]()
bırde bu son samuray : )takası kabul ettı ama kapkara koltuklar fılan yok heralde msg attım daha gelmedı
Aracı Yakından Biliyorum Atıp Tutmaya Gerek Yok Şaseleri Falan Gayet İyi Kazası Belası Yok Ciğerli Bir Makina Hondanın İlk Test Aracı (VTI) 0535 333 50 35 Telefon Numaram Ararsanız Gerekli Bilgiyi Veririm.
Bu Nası Vtec Tutta İtec
sızde bodrumdan arac sahıbıylemı tanısıyorsunuz ? yoksa aracı eskı sahıbınden fılanmı bılıyorsunuz ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)