bnde link alabilirmiyim
bnde link alabilirmiyim
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sago yu dinliyen adam zaten sağa sola kulak asmaz efendi gibi müziğini dinler isteyende istediğini konuşsun ben keyfime bakarım adam bi şarkılar yapıo beni benden alıyo mesela 6 7 mayıs sabahından beri yeni albümdeki merhametine dön adlı şarkıyı dinliorum yürürken kulaklık kulağımda arabaya biniyorum aynı şarkı aynı melodi acayip huzur veriyo bana bulutların üstünde gibi oluyorum çoğu zaman yok efendim sago cübbeli ahmet hocayla takılmış takılsın efendim napmış gitmiş cübbeli ahmet hocayla torbamı tutmuş kolpayamı çıkmış???Yoksa içmişmi sıçmışmı ???Oturmuşlar allahın adını zikretmişler güzel güzel sohbetlerini yapmışlar sevaba girmişler bizi ilgilendirmez özel hayatı adamın tarkan koko dan girdi yine megastar yine megastar bırakın efendim bunları artık çok efendi çok ta düzgün biri ve yaptığı işlerde türkiye sınırları üzerinde seviyorum sagoyu sago olduğu için....
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Bu soruyu zaman gazetesi röportajında cevaplamıştı kendisi,yakından tanımadığınız için böyle düşünebilirsiniz
Amerikan kültüründen doğan rap müziğinin argümanlarını kullanarak, Amerikalı takılmamaktan, kendi değerlerimize sahip çıkmaktan bahsediyorsunuz? Bu çelişki değil mi?
O zaman şöyle söyleyeyim, hiçbirimiz e-mail ya da internet kullanmayalım, kola da içmeyelim, Amerikan markaları da giymeyelim. Allah vesileler yaratmış, vesileyi değerlendirmek esastır. Her ne kadar Amerika sokaklarından çıkmış olsa da rap bir araçtır. Amaçsa içinde gizlediğindir. Sen bir kısmını alır ve kendi özüne uyarlarsın. Rock müzik yapanlar da böyledir, pop da. Türkiye'de sahip çıkmamız gereken ne var? Kültür diyoruz, gelenek görenek diyoruz, ama izlediğimiz kliplerde çıplak hatunlar, gırla içki, kötü sesler ve bize uymayan görüntüler var. Bırak Amerikancılığı, zaten yırtınsan onlar gibi olamazsın ya da yarattığın sahtelikle onların gerçekliğini yakalayamazsın. Bizde hep dış ülkelere özenti var. Artık Türkçe o kadar değiştirildi ki, esas bunlarla ilgilenmek gerek. Sago bunu söyler.
Sagopa K. kalitedir, kaliteli ürünleri vardır. Tarz, ırk ayrımı yapmadan dinlerim kimseyi s*klemem.
..
Son albümü Şarkı Koleksiyoncusu mu ?
albümü hala indiremedim :S
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
bende PM'den link alabılırmıyım herzaman dinlenir![]()
Germanian kardeşim allah razı olsun çok uğraştın ama linklerden hala indiremedim :S indirdur.net midir nedir orda dowland kısmını bulamadım :S
abi demeye gerek yok aynı yaştayız kardeşim sağolasın teşekkür ettim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)