User Tag List

Sayfa 17/44 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
823 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: *Sagopa kajmer*

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilginize süper teşekkürler low rider abiden aldım
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir link rica etsem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link bombardımanı başlar şimdi abi

scream3057
    Misafir
    yolladım ...

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sago nun bi yazısı vardı korsan la ılgılı adam bayagı hırs yapmış
    Alıntı sagopa kajmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de albümlerimizi bulamadığınız için internetten indirdiğinizi ve bu nedenle helallik istediğinizi yazıyor muşsunuz. Hakkım haramdır. Ben size bu gibi haklarımı helal edecek kadar iyi niyetli bir çılgın değilim. Bu benim tek ekmek kapım. Siz ailenizi nasıl geçindiriyorsunuz bilemem ama ben satıştan ve konserden kazanıyorum. Bütün kazandığım paraları da maalesef heba olan klipler ve insanlar mahvediyor. Zaten internetten onca hediye şarkı veriyorum. Hala netten korsan indirip helallik istiyorlar. Hayır, hakkım haramdır. Şimdi diyeceksiniz ki sen hiç mi indirmiyorsun? Evet, ben de indiriyorum. Ama Türkleri değil. Bulamadıklarımı. Zaten ben de istediğim herşeyin orijinali var. Hem plak hem CD. o nedenle ben müzik konusunda tahmin edebileceğinizden daha geniş bir arşive sahibim. Zamanında korsan CD ciler vardı onlardan da DNR almışlığım vardır ama onların sattıkları da ne DNR da oluyordu ne mega vizyonda. Fakat bizim albümler etrafta cirit atıyor ve fiyatları ateş pahası değil sonuçta. Bana bu konuda bir şey diyemezsiniz. Dibinizde bulup satın alabileceğiniz bir albümü gidip korsan edinmek konusunda sizlere ancak güler ve buz ederim. Maddi durumum yok diyenler oluyor. O zaman beni dinleme. Her gün 1 milyon lira kenara koysan 2 haftada albümü alacak paran olur. Yahu zaten param yok diyebilmen için internet gerek ki seni duyalım. O zaman nasıl internete girip param yok yazabiliyorsun be adam, be bayan. Demek ki para istenince istenen yere harcanabiliyormuş… Kendinizi acındırıp küçük durumlara düşmeyin. Albümümüzü biz 100 milyona satmıyoruz 13 milyona satıyoruz. Bu kadarına da yuh demek geliyor içimden. Artık yüzsüzleşmeyin. Maddi durumu yetersiz olup da ses etmeyen para biriktiren ve orijinal edinen yığınla hayranımız var. Onları seviyorum. Zaten kimse sabancının torunu değil, ben sizlerden çok pahalıya sattığım bir ürünü gidin alın demiyorum,13 milyonu bulamayan da var diyorsanız bilemem zaten buna da ancak kim inanır? Kadir inanır. İnternet sitelerinden benim ve eşimle ilgili albüm ya da şarkıları bizden izinsiz verenlere de hakkım haramdır. İsterse en yakın arkadaşına kardeşine versin. Haramdır. Helal etmiyorum. Gitsin satın alsın, legal olsun. Diyeceksiniz ki ''sago ne yaptın, abarttın''. Eğer böyle düşünüyorsan sen de beni dinleme. Ben kendini 13 milyon için acındıranların beni dinlemesini istemiyorum. Sadece bana hakkımı verin. Sonra gelmiş bana '' sago ne zaman albüm, artık çıksın'' ''hadi yeni şarkı'' vs diyorsunuz. Bu iş böyle olmaz. Ben de insanım ve üreticiyim. Babamın hayrına rap yaptığım zaman 1998–2003 süreciydi. Artık sizden hakkımı tastamam istemem gayet normal bir durumdur. Zaten size internetten bedava şarkılar veriyorum. İnsaf edin. Herşey para demek değildir ama 13 lirada para değildir. Bu konuda ben de her sanatçı gibi hassasım. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Adam gidip t-shirtümü, ayıptır söylemesi boxerımı, donumu atletimi, saatimi pazarda tezgâhta satıyor, halka açık mağaza dediğimiz dükkânlarda açık açık satıyor. Hiç helal-haram hukuk sormadan. Bu insanlar bunları satarak kazandıkları paradan bereket mi bekliyorlar. Allah'ın laneti onların üzerine olsun. Benim iznim olmadan sattıkları her materyalden ceplerine giren her para zerresi dünyada ve ahirette kendilerine ateş olsun. Bu insanlar helal haram bilmiyorlar. Hele çoluğu çocuğu varsa bunların. Yazık değil mi o evlatlarınıza, onların boğazından geçen haram lokmanın ederini bilir misiniz? Bence bilin. Allah'tan korkun!

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitede en kucuk benım ya elim alıştı artık ahahauhahaha 2 yas buyuksun benden uye olurken yanlıs yazmısım
    Ayık ol daha küçükleri var
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayık ol daha küçükleri var
    ahaha

stylealp var bide o ıkımızdende kucuk

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk şarkıyı dinledim daha muhteşem ya

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilirmiydim.... nasıl bi insansın sen sago

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    albüm bir harika....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tadı yok şarkısının girişi süper olmuş

scream3057
    Misafir
    Alıntı 06ZYV65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tadı yok şarkısının girişi süper olmuş
    bence de albümün hiti "tadı yok" "mevsimler gibisin"",bir dizi iz","onlarıda anlıyorum" diğer hitlerim...albüm bir solukta bitiyor...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06ZYV65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgim gerçek olmasaydı ağlayabilirmiydim.... nasıl bi insansın sen sago
    Bu parca eski bir parcanin cover halimi yoksa Sagopayami ait? Melodi ve sozler hic yabanci gelmiyor.

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben lise yıllarımdan bu zaman kadar rap müziği dinlemeye çalışırm.Favorim sago - killa .Aslında şu an hit olan bütün rapper lar birbirinin arkadaşı veya bir porjenin içinde yer almış ama zamanla ayrı düşmüşler herneyse.Ben Sagopa nın din yönündeki söyleşilerini ve
    ahlakını beğeniyorum mesela trt 1 deki bir programda din hakkında yorum yapmıştı denk geldim izledim güzeldi ama bu adamın cüppeli ahmet hoca (hakkında hiç bir fikrim yok araştırmadım)olan alakası iyimidir ?bazı yorumlardan sanki aklımda şöyle bir fikir oluşuyor;
    sago dini savunurken diğer yanda tezat bir durum olarak o dindar görüntüsü altında bambaşka biri mi bunu anlayamadım belki daha yakında takip edenler ve bahsettiğim hoca hakkında bilgisi olanlar anlatsın.. Eğer sago yu konusuyorsak bence türkiyeye mal olmus bu ısmın hayat felsefesını ya da amacını bılmelıyız bence.

UP+

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sohbet ortamına takılıyolar ıste fatihde olması lazım dergah tarzı bıyer ıcerde ne konusulur nedılır napılır bılmem

arası iyi heralde tv programında sormuslardı ben sagopa demıyorum ona yunus o fılan demıstı

sagopada albumden sonra twitterında Eski sagoyu aramayın Yunus onu öldürdü ben şahidim demiş

edit: twitterı bu http://twitter.com/sagopakajmerrap

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BİZ türk milleti olarak ne zaman insanların inançlarından dolayı yargılamamamız gerektiğini yaptığı işe bakmamız gerektiğini anlıycaz??

messi gol atınca istavroz çıkarıyor maça her çıktığında istavroz çıkarıyor birçok yabancı futbolcu ona kimse birşey demiyor ki bende beğenerek vede takdir ederek seyrediyorum inancı beni hiç alakadar etmez.

FAKAAT. bu iş türkiyeye gelince işler bir anda değişiyor hayatı birdaha kırılması neredeyse imkansız olan MİLLİ TAKIMIMIZI için yıllarca ter döken ve ülkemizi yurt dışındada en güzel şekilde temsil eden HAKAN ŞÜKÜR E gelin ce namaz kılıyor diye irticacı oluyor . yaptığı işe değilde dini inancı ki tüm MÜSLÜMANLARA ALLAH ın emri olan PEYGAMBERimizin dinin direği dediği namaz ı kılıyor diye karalamalar başlıyor.
    NEYMİŞ sagopa felan demiş filan demiş . arkadaş ne demiş ananızı kesin babanıza sövünmü demiş?? 50cent boynunda haçla dolaşınca kimse sesini çıkarmıyor sago inandığı doğrultuda açıklama yaptı diye yok ben soğudum artık dinlemiyorum.. yurt dışında insanlar gittikleri ülkelerde o şehrin papazlarını ziyaret edip dua alıyorlar bizde sago felan hoca ile anıldığında tepki oluyor..

lütfen artık bu gibi şeylere takılmayalım.
    ticari bir kaygısı olsa eğer sago çıkıp bu açıklamaları yapmazdı bir

YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL, YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN..
    doğru söze ne hacet saygılarımı sunuyorum..
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu parca eski bir parcanin cover halimi yoksa Sagopayami ait? Melodi ve sozler hic yabanci gelmiyor.
    ilkkez sagodan duydum daha öncesini bilmiyorum.

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

...

Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BİZ türk milleti olarak ne zaman insanların inançlarından dolayı yargılamamamız gerektiğini yaptığı işe bakmamız gerektiğini anlıycaz??

messi gol atınca istavroz çıkarıyor maça her çıktığında istavroz çıkarıyor birçok yabancı futbolcu ona kimse birşey demiyor ki bende beğenerek vede takdir ederek seyrediyorum inancı beni hiç alakadar etmez.

FAKAAT. bu iş türkiyeye gelince işler bir anda değişiyor hayatı birdaha kırılması neredeyse imkansız olan MİLLİ TAKIMIMIZI için yıllarca ter döken ve ülkemizi yurt dışındada en güzel şekilde temsil eden HAKAN ŞÜKÜR E gelin ce namaz kılıyor diye irticacı oluyor . yaptığı işe değilde dini inancı ki tüm MÜSLÜMANLARA ALLAH ın emri olan PEYGAMBERimizin dinin direği dediği namaz ı kılıyor diye karalamalar başlıyor.
    NEYMİŞ sagopa felan demiş filan demiş . arkadaş ne demiş ananızı kesin babanıza sövünmü demiş?? 50cent boynunda haçla dolaşınca kimse sesini çıkarmıyor sago inandığı doğrultuda açıklama yaptı diye yok ben soğudum artık dinlemiyorum.. yurt dışında insanlar gittikleri ülkelerde o şehrin papazlarını ziyaret edip dua alıyorlar bizde sago felan hoca ile anıldığında tepki oluyor..

lütfen artık bu gibi şeylere takılmayalım.
    ticari bir kaygısı olsa eğer sago çıkıp bu açıklamaları yapmazdı bir

YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL, YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN..
    ne kadar güzel yazmışsın yaa vallahi söylediklerinin hepsinde sonuna kadar haklısın bravo

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hakkaten şu Tadı Yok şarkısı ne kadar güzeldir. bir albümde bütün şarkılarmı bukadar dinlenebilir olur.
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)