ilginize süper teşekkürlerlow rider abiden aldım
![]()
ilginize süper teşekkürlerlow rider abiden aldım
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
link bombardımanı başlar şimdi abi![]()
yolladım...
ilk şarkıyı dinledim daha muhteşem ya![]()
albüm bir harika....
ben lise yıllarımdan bu zaman kadar rap müziği dinlemeye çalışırm.Favorim sago - killa .Aslında şu an hit olan bütün rapper lar birbirinin arkadaşı veya bir porjenin içinde yer almış ama zamanla ayrı düşmüşler herneyse.Ben Sagopa nın din yönündeki söyleşilerini ve
ahlakını beğeniyorum mesela trt 1 deki bir programda din hakkında yorum yapmıştı denk geldim izledim güzeldi ama bu adamın cüppeli ahmet hoca (hakkında hiç bir fikrim yok araştırmadım)olan alakası iyimidir ?bazı yorumlardan sanki aklımda şöyle bir fikir oluşuyor;
sago dini savunurken diğer yanda tezat bir durum olarak o dindar görüntüsü altında bambaşka biri mi bunu anlayamadım belki daha yakında takip edenler ve bahsettiğim hoca hakkında bilgisi olanlar anlatsın.. Eğer sago yu konusuyorsak bence türkiyeye mal olmus bu ısmın hayat felsefesını ya da amacını bılmelıyız bence.
UP+
sohbet ortamına takılıyolar ıste fatihde olması lazım dergah tarzı bıyer ıcerde ne konusulur nedılır napılır bılmem
arası iyi heralde tv programında sormuslardı ben sagopa demıyorum ona yunus o fılan demıstı
sagopada albumden sonra twitterında Eski sagoyu aramayın Yunus onu öldürdü ben şahidim demiş
edit: twitterı bu http://twitter.com/sagopakajmerrap
İlker G.
ya hakkaten şu Tadı Yok şarkısı ne kadar güzeldir. bir albümde bütün şarkılarmı bukadar dinlenebilir olur.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)