cüppelinin bir numaralı adamı
şarkılarda isyan var Allaha isyan edilirmi?
yaptıkları tezat!
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bu benim düşüncem sonuçda kimse değiştiremez
bende eskiden fanıydım taaki cemaatle adı çıkana kadar
bir kaçda fanlarına yanlışı oldu cocugu kovdu küfür etti filan videolar dönüyordu
o gün bugündür kılım.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Galiba Video Klip
Sagopa Kajmer Galiba Video Klip Full Kalite - YouTube
sagonun son albumunu ındırmek ısteyenlere ...
Sagopa Kajmer - Saydam Odalar | Orjinal Full Albüm İndir | 2011 | HQ CDRip + Full Cover - Bedava MP3 İndir - Müzik İndir - Mp3 Download
DR. OWL
çok güzel şarkı ,klip enteresan ama güzel saolasın
bu cemaat işlerine falanda tavım adam vaaz dinlerken foto çekmişler neler neler denildi ya , gündemdeki şarkıcılar falan neler neler yapıyor uyuşturucudan kendini satmaya kadar oh ne güzel deniliyor dünya bu işte ...
eskiden duman kafasıyla yazıyordu şimdi maneviyata dökmüş işi.
feytullah değil, ismail ağa cemaatine yakındı bir aralar;
adam artık bir cemaatin mensubu değil bu konu hakkındaki açıklamayı tweeter da yaptı doğru yolda olmak için birilerinin arkasından gitmeye gerek yok tarzında bir açıklama idi. Dini bütün olması laiklik düşmanı olması anlamınamı geliyor.
Dinliyorum.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bende bunu anlamadım nerde fetullahcıyım demiş nerde Atatürke bi laf etmiş nerde lailklik hakkında konuşmuş izletin de bizde görelim arkadaş.
Şöyle bir yorumu vardı dinlemiştim yeni buldum herkez kendine göre yorumunu zaten yapar..
Sagopa Kajmer - Git Namaz Kıl Rahatla Yoga Yapma 2011 !!! [ HD ] - YouTube
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Kesinlikle katılıyorum twitter'da bende gördüm bu konu hakkındaki yazılarını çok uzun yıllardır dinler ve takip ederim, devam edicemde.
http://www.youtube.com/watch?v=PmcMwAOlenc
Yine son albümünden..![]()
yalanmotors
Son albümlerinde ritimleri çok sıradanlaştırdı sözleri iyileştirdi
Eskilerden ;
ya zaten her maneviyatdan bahseden fetocu oluyor kaçarı yok![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Bilgi sahibi olmadan yine fikir sahibi olmuşuz bu konuda da..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)